Markten en ambulante handel

Wekelijkse markten

Geen zondagmarkt op 25 december en 1 januari

Herentals is, naast een fijne winkelstad, ook een echte marktstad. Wekelijks zijn er drie drukbezochte markten. De markten staan elke donderdag, vrijdag en zondag, uitgezonderd op 1 januari en 25 december.

Morkhoven Markt

Vanaf 3 maart 2022 is er elke donderdag tussen 8 en 12.30 uur een voedingsmarkt op het Dorpsplein van Morkhoven. In het dorpshuis van Morkhoven kan je terecht voor een gezellige babbel en een drankje tijdens de marktdagen.

Vrijdagmarkt 

  • Op vrijdagvoormiddag slaan de marktkramers hun tenten op in het centrum. Op deze drukbezochte markt vind je een uitgebreid assortiment textiel, lederwaren, vlees, groenten, fruit en bloemen.
  • De markt staat op de noordzijde van de Grote Markt, het Hofkwartier en de Augustijnenlaan (tussen Hofkwartier en toegangsweg Delhaize).

Zondagmarkt

  • De populaire zondagmarkt vindt plaats op de Augustijnenlaan. De marktkramers brengen er elke zondagvoormiddag groenten, fruit, zuivel en bloemen aan de man.
  • Tijdens de zondagmarkt kan gemotoriseerd verkeer niet passeren door de Augustijnenlaan. De markt is in juli en augustus ook niet bereikbaar langs de St.-Jobsstraat en de Hellekensstraat.

Marktleider

Je kan de marktleider bereiken via markten@herentals.be.

Rommelmarkten en garageverkoop

Wil je een rommelmarkt of een garageverkoop organiseren, dan vraagt je dat aan via het evenementenloket.

Ambulante handel

In opmaak