×

Tweede verenigingsavond: diversiteit en UiTPAS in de kijker

Gepost op dinsdag 23 augustus 2022

Op woensdag 21 september kunnen alle verenigingen en geïnteresseerden deelnemen aan de tweede verenigingsavond. U komt er te weten welke voordelen de nieuwe UiTPAS voor uw vereniging kan opleveren en hoe diversiteit uw vereniging een impuls kan geven. Het strategisch atelier vrije tijd ontvangt u graag vanaf 19.30 uur in de schouwburg van cc ’t Schaliken.

Ditmaal zetten we de thema’s diversiteit en de introductie van de UiTPAS op de agenda. Aan de hand van enkele inspirerende praktijkvoorbeelden tonen we hoe diversiteit uw vereniging een duwtje in de rug kan geven. Daarna komt de UiTPAS, de spaar- en voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten, aan bod.

De nieuwe pas biedt een uitgebreid pakket aan voordelen, zowel voor de vereniging als de gebruikers ervan. Hoe kan de pas gebruikt worden? Welke kortingen kunt u aanbieden? En hoe worden punten gespaard en geruild? Dat en nog veel meer leggen we u haarfijn uit.

In de foyer kunnen geïnteresseerden achteraf samen aan werktafels met onze administratieve medewerkers dieper ingaan op het praktische gebruik van de UiTPAS, de ondersteuning van de stad en verwante onderwerpen. De avond sluiten we tegelijkertijd als netwerkmoment af bij een drankje en een babbel. We hopen op 21 september zo veel mogelijk verenigingen en leden te mogen verwelkomen!

Het strategisch atelier bestaat uit enkele enthousiaste en geëngageerde  inwoners van onze stad. Zij werken rond het thema vrije tijd, organiseren infomomenten en zetten participatietrajecten op.