×

TEJO Kempen zoekt vrijwillige psychotherapeuten en jongerenbegeleiders

Gepost op dinsdag 26 maart 2024

TEJO Kempen is een organisatie die laagdrempelige therapeutische hulpverlening biedt aan jongeren tussen 10 en 20 jaar. Ze is op zoek zijn naar vrijwillige psychotherapeuten en jongerenbegeleiders om het team te versterken.

TEJO, afgeleid van therapeuten voor Jongeren, verleent kortdurende, anonieme en gratis hulp aan jongeren in Vlaanderen. Het doel is om de wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg voor jongeren te verlichten. De therapeuten van TEJO werken allemaal op vrijwillige basis en streven ernaar jongeren niet alleen mentaal te ondersteunen, maar ook weer in hun kracht te zetten.

De organisatie heeft al geruime tijd basislocaties in de Kempen, waaronder het Tejohuis in Turnhout en twee gesprekskamers in Mol en Herentals. Om de werking verder uit te breiden, zijn ze op zoek naar therapeuten en begeleiders met een open blik op jongeren, die bereid zijn om hen therapeutische ondersteuning te bieden in een verbindend contact.

Wie gelooft in de (veer)kracht van jongeren en wil bijdragen aan een warmere samenleving is van harte welkom in het team. TEJO Kempen biedt een warme collegiale omgeving, professionele ondersteuning door de therapeutencoach met supervisie, een scala aan gratis opleidingen en natuurlijk boeiende ontmoetingen met jongeren en collega-vrijwilligers.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met TEJO Kempen via info.kempen.turnhout@tejo.be.