×

Pop-up zomerplein op zuidkant Grote Markt

Gepost op dinsdag 1 augustus 2023

In augustus wordt de zuidkant van de Grote Markt een pop-up zomerplein. U kunt er genieten van onder meer zitelementen, een overkapping, beplanting, sfeerverlichting en een petanqueveld. De allerkleinsten kunnen zich dan weer uitleven in de zandbak. Het wordt een aangename, groene en schaduwrijke ontmoetingsplek.

Het pop-up zomerplein opent op donderdagmiddag 3 augustus en blijft tot en met donderdag 24 augustus. Evenementenbureau P-Productions Rental & Events werkt het concept uit. Vrijwilligers uit onze stad steken de handen uit de mouwen om zit- en groenelementen te maken.

De opstelling gaat gepaard met tijdelijke verkeersmaatregelen. Zo geldt er een stilstaan- en parkeerverbod tussen Koppelandstraat en Lantaarnpad van dinsdag 1 augustus om 22 uur tot en met vrijdag 25 augustus om 7 uur. Er is heel deze periode ook geen autoverkeer toegelaten, behalve op vrijdag tussen 6 en 14 uur voor marktkramers en leveringen aan cc ‘t Schaliken.

Er worden tijdens de periode van woensdag 2 augustus om 9 uur tot en met vrijdag 25 augustus om 8 uur drie extra parkeerplaatsen voor mindervaliden voorzien op het parkeerterrein van de Sint-Waldetrudiskerk.