×

Jobbeurs voor wegen, gebouwen en infrastructuur 

Gepost op dinsdag 26 maart 2024

Op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Markeer dan 17 april in uw agenda en kom langs op onze jobbeurs in de foyer van cc ’t Schaliken, van 18 uur en 21.30 uur. Wij zijn op zoek naar gedreven kandidaten die willen bijdragen aan de ontwikkeling van wegen en gebouwen in Herentals.

  • Projectleider infrastructuur, verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van grote projecten in Herentals, Morkhoven en Noorderwijk. U werkt mee aan een aantrekkelijke, duurzame en veilige omgeving. 
  • Werftoezichter patrimonium, volgt de werken op aan de stedelijke gebouwen. Een heel uitdagende en gevarieerde functie die dossierbeheer combineert met werfbezoeken.   
  • Arbeider wegen: Stap in de rol van wegenarbeider en omarm een veelzijdig aanbod aan verantwoordelijkheden, van de aanleg tot het onderhoud van wegen en van het plaatsen van verkeersborden tot het bieden van ondersteuning aan uw teamleden. U bent een essentiële schakel in het creëren van een veilige en aantrekkelijke infrastructuur, onder leiding van de teamleider wegen en waterlopen. 

U bent welkom vanaf 18 uur. Na een toelichting van de jobinhoud door sectormanager Laurens kan u bij de experten en teamleiders meer info vragen over het team waarin u terecht komt en de voordelen die stad Herentals biedt aan zijn werknemers. U kunt ook een loonsimulatie laten maken.