De Werkwinkel

In de werkwinkel kunt u terecht voor informatie en persoonlijk advies over werk en opleiding. De werkwinkel is de plaats waar u alle organisaties vindt die u helpen in uw zoektocht naar werk, samen onder één dak. Bovendien werken de aanwezige organisaties nauw samen om u sneller aan een job te helpen. Zo brengt de werkwinkel werk dichterbij.

Bent u op zoek naar werk? Wilt u een opleiding volgen? Of wilt u uw loopbaan een andere wending geven? Dan is de werkwinkel de plaats waar u moet zijn. Maak dan een afspraak. De medewerkers helpen u graag verder.

Werkwinkel Herentals

Belgiëlaan 60
2200 Herentals
0800-30700
 

Openingsuren

Enkel op afspraak, elke werkdag van 9 tot 12 uur.

Organisaties in de werkwinkel van Herentals

VDAB

Bij de Vlaamse dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding kunt u terecht met al uw vragen over werk en opleiding. VDAB helpt u dus om werk te vinden en organiseert opleidingen. Bent u pas afgestudeerd, of wilt u een wacht- of werkloosheidsuitkering aanvragen, dan moet u zich inschrijven bij de VDAB.

GTB

GTB is de specialiseerde Dienst voor Trajectbepaling en –Begeleiding van personen met een arbeidshandicap. GTB begeleidt hen naar een gepaste job en ondersteunt hen om deze ook te houden.