Aanvraag tentoonstelling

 

Elk seizoen selecteert het cultuurcentrum een aantal lokale kunstenaars voor een tentoonstelling in de Lakenhal of de foyer van het cultuurcentrum (geschikt voor fototentoonstellingen). Aanvragen kunnen ingediend worden tot 31 december voor de programmatie van het komende cultuurseizoen (van september t.e.m. juni). Een jury komt samen in januari om alle aanvragen te bekijken en beslist dan over de programmatie van het komende cultuurseizoen. De jury kijkt vooral naar opkomend lokaal talent en de artistieke kwaliteit van het werk.

Wij bieden:

  • Maximaal 4 weekends tentoonstelling in de Lakenhal (open op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 14 uur en 17 uur) of maximaal 3 maanden tentoonstelling voor fotografie in de foyer van het cultuurcentrum (open tijdens activiteiten in het cultuurcentrum)
  • Permanentie op vrijdagen in de Lakenhal
  • Hulp bij opbouw en afbraak
  • Een vernissage
  • Communicatie via de stedelijke communicatiemiddelen
  • Ontwerp en druk van uitnodigingen
  • Transport van grote werken die niet in een auto/camionette kunnen

Meer info: cultuurcentrum 't Schaliken, Grote Markt 35, 2200 Herentals, tel. 014-21 90 88, www.schaliken.be, cultuurcentrum@herentals.be

Noot: In de Lakenhal krijgen vanaf 1 september 2021 de trouwzaal en de tentoonstellingsruimte een opknapbeurt. Tentoonstellingen wijken daarom uit naar de Francesco Campus bij Moktamee (Bovenrij 30, Herentals) tot de renovatiewerken afgerond zijn. Meer info vindt u hier. 

IK STEL MEZELF KANDIDAAT

Voeg drie hoogwaardige foto's toe die uw werk kenmerken.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, png, pdf.
Privacy