Deelwagens Dégage

Dégage is een ledenorganisatie die particulier kostendelend auto- en fietsdelen aanbiedt in Vlaanderen en Brussel. Anno 2023 telt Dégage meer dan 5000 leden en 415 wagens, tesamen goed voor meer dan 7 miljoen gereden kilometers in 33 gemeenten en steden. De vzw streeft geen winst na, maar wel sociale en leefbare buurten. De organisatie is een common en wordt van onderuit aangestuurd door vrijwilligers en burgers.

Meer info: www.degage.be

Aanbod

Dégage is in 2023 actief in meer dan 30 steden en gemeenten in Vlaanderen en het Brussels Gewest. Zoom in op de kaart en ontdek het aanbod in uw buurt.

Dégage starten in uw buurt

Heeft u de bovenstaande aanbodskaart gecheckt maar er is er geen aanbod in uw stad of wijk? Of u heeft zelf een auto/fiets die u wilt delen maar er zijn nog onvoldoende gebruikers in uw regio? Laat dan vrijblijvend uw interesse na via het online formulier. Dégage matcht de interesse van eigenaars met mogelijke gebruikers. Van zodra we kansen zien, contacteren we u voor een eventuele opstart.

Lid worden van Dégage

Dégage is geen bedrijf maar een community van mensen: de auto’s en fietsen van Dégage zijn van particulieren en u deelt dus onder elkaar. Daarom is het belangrijk dat elk lid de werking van Dégage goed begrijpt. Om lid te kunnen worden woont eerst een infosessie bij (duur +/- 1,5 uur). Een vrijwilliger vertelt meer over de werking van Dégage en geeft antwoord op al uw vragen.

Meer weten of inschrijven: www.degage.be/infosessie