Deelwagens Cozywheels

Cozywheels is een dienst waarbij u uw voertuig kan delen met uw buren, vrienden of kennissen (particulieren en/of professionelen). Oorspronkelijk werd het systeem opgezet voor het delen van auto’s onder particulieren, maar sinds 2020 werd het systeem uitgebreid naar het delen van alle type voertuigen. Cozywheels (vroeger Cozycar) werd volledig aangepast aan de verschillende doelgroepen die voertuigen delen (particulieren, vzw’s, bedrijven, gemeenten,…), zowel privé als professioneel kunt u een voertuig delen via het platform.

Meer info: www.cozywheels.be

Aanbod

Op deze vraag- en aanbodkaart kunt na uw keuze van het type voertuig uw adres ingeven en ziet u welke voertuigen er beschikbaar zijn of welke mensen op zoek zijn om zich aan te sluiten bij de deelgroep.

Hoe werkt het?

Cozywheeler zijn betekent uw voertuig delen met uw buren, vrienden of kennissen: auto’s, (bak)fietsen, cargobikes,… U kunt meerdere types voertuigen delen en u aansluiten bij meerdere deelgroepen.

Start vandaag nog een deelgroep op in uw buurt en deel de kosten van uw voertuig met uw buren. De eigenaar vraagt een prijs per kilometer waarbij de vaste kosten gedeeld worden. De gebruiker kan aan een gunstig, kostendelend tarief het voertuig gebruiken wanneer hij of zij dat nodig heeft.

Ontdek de verschillende stappen op: www.cozywheels.be/hoe-werkt-het

Lid worden van Cozywheels

Als deze oplossing iets voor u is, maak dan een account aan en word lid om toegang te krijgen tot al de online tools.

Meer weten of lid worden: my.cozywheels.be/choose