Ruimtelijk planner met brede kijk én zin voor pragmatiek

niveau A, voltijds, vast contract

Beschik je over een intrinsieke interesse in ruimtelijke planning, stadsontwikkeling en strategische visieontwikkeling? Heb je een duidelijke visie over de toekomst van milieu, mobiliteit en duurzaamheid? Maar kan je ook grote dromen omzetten in realistische en haalbare plannen? Dan hebben wij de job van jouw dromen! Solliciteer bij de sector stadsontwikkeling en maak kennis met onze boeiende projecten en fijne collega’s!

Wat we van jou verwachten?

Herentals is een bloeiende stad, met een inspirerend openbaar domein en gevarieerd stedelijk weefsel dat volop in ontwikkeling is.

Als ruimtelijk planner zet je Herentals op de kaart met duurzame stadsontwikkeling. Dit doe je door het uitwerken van duidelijke beleidslijnen voor de ontwikkeling van onze stad. Je staat in voor strategische visievorming en je bouwt bruggen tussen verschillende interne en externe stakeholders. Je formuleert strategische en operationele doelstellingen rond stadsontwikkeling en vertaalt deze samen met het team in concrete acties.

Zo moet het Beleidsplan Ruimte voor het grondgebied van Herentals vorm krijgen, alsook verschillende ruimtelijke uitvoeringsplannen en masterplannen. Als ruimtelijk planner kan je vanuit een bovenlokale bril hieraan mee vormgeven. Je gaat als geboren netwerker aan de tafel met de bovenlokale en lokale partners en met verschillende stadsdiensten. Hierbij zoek je actief de verbinding met bovenlokale plannen, zoals het provinciaal uitvoeringsplan Olympiadelaan of het strategisch project ‘Kleine Nete’. Daarnaast start je ook zelf projecten op, maak je bestekken op en duid je studiebureaus aan. Kortom: projectplanning zit je in het bloed! En komt er een obstakel op je pad? Dan verwachten wij dat je ook voor pragmatische, werkbare oplossingen kan kiezen die het project vooruit helpen. Natuurlijk doe je dit niet alleen! Je kan rekenen op een gedreven team van collega’s en een coachend leidinggevende.

Wij bieden

  • Een voltijdse functie in contractueel verband
  • Een inspirerende en afwisselende job en de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan het uitzicht van de Stad Herentals
  • Een mensgerichte organisatie
  • Een goede werk-privébalans
  • Maaltijdcheques van 8 euro
  • Hospitalisatieverzekering
  • Mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer)

Aan de functie van ruimtelijk planner is de weddeschaal A1a-A3a verbonden. De geïndexeerde bruto jaarwedde in niveau A1a bedraagt minimum 37.295,7 euro. Als je bovendien in de privésector of als zelfstandige ervaring hebt, want het betreft een knelpuntberoep, nemen we al jouw relevante privé-ervaring mee in je verloning! Wil je hier graag meer informatie over, laat dan zeker je loon berekenen door onze personeelsdienst!

Stel je vraag op 014 28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be. Zij helpen je met plezier verder.

Aanwervingsvoorwaarden

 

Wil je meer informatie over de job, het team, onze organisatie?

Neem contact op met Laurens Moubax, op het nummer 0492-59 58 77 of laurens.moubax@herentals.be. Laurens is sectormanager stadsontwikkeling en de rots in de branding voor de volledige sector stadsontwikkeling. Hij beantwoordt graag je vragen, dus twijfel niet om met hem contact te nemen.

Wil je onmiddellijk solliciteren?

Zeker doen! Bezorg je brief en cv uiterlijk op 18 april 2021 op het e-mailadres info@herentals.be ter attentie van College van burgemeester en schepenen, Administratief centrum, Augustijnenlaan 30 in Herentals.