Handelshart Herentals Cadeaucheque

Ik wil Handelshart Herentals Cadeaucheques kopen

De Handelshart Herentals Cadeaucheque is een ideaal geschenk. Wie de cheques cadeau krijgt, kan daarmee in bijna elke winkel van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven betalen voor een aankoop naar keuze. Vanaf 1 november stijgt het aantal handelaars die de cheques kunnen aannemen immers van 130 naar meer dan 500! Dat is een verviervoudiging van het aantal handelszaken. Vraag er zeker naar bij uw favoriete handelaar. Ook de groene Helemaal Herentals cheques kunt u vanaf 1 november gebruiken in al deze zaken. De groene cheques blijven geldig tot hun vervaldatum.

Wilt u cadeaucheques geven aan vrienden en familie? Dat kan. Er zijn cheques van 5, 10 en 20 euro. Kies een bedrag en laat ze verpakken in de mooie bijbehorende geschenkverpakking. De Handelshart Herentals Cadeaucheques zijn te koop bij de dienst toerisme (Grote Markt 35) en aan het stadsloket (Augustijnenlaan 30).

U koopt met de cadeaucheque niet enkel het ideale geschenk, u steunt ook de handelaars van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Doen dus!

Cheques aankopen via factuur

Wilt u een cadeaucheques aankopen op factuur, mail dan even. De cheques kunnen dan voorbereid worden en enkele dagen na uw betaling ontvangt u een factuur.

Ik ben handelaar en heb cadeaucheques ontvangen

De procedure voor de inning en uitbetaling van Handelshart Herentals Cadeaucheques is als volgt:

  • Binnen de drie maanden na het ontvangen van de cadeaucheque brengt u deze binnen bij het stadsloket (op dinsdag-, donderdag- of vrijdagnamiddag op afspraak) of bij de dienst toerisme (tijdens de openingsuren), tegen ontvangstbewijs. Het ontvangstbewijs moet u zelf aanvullen en vindt u hier online. U houdt het kleinste strookje van de cheque bij voor uw boekhouding.
  • Uitzonderlijk kunt u de Handelshart Herentals Cadeaucheques aangetekend opsturen naar het administratief centrum. U gaat dan wel akkoord dat de telling door de administratie gebeurt en dat deze telling definitief is.
  • De stad betaalt eenmaal per maand de Handelshart Herentals Cadeaucheques uit aan de handelaars. Als u de cheques vóór de tiende dag van de maand binnenbrengt, dan u ontvangt u uw geld nog dezelfde maand. Cheques die na de tiende dag van de maand afgegeven worden, betaalt de stad de maand nadien uit.
  • U moet altijd de vervaldatum op de cheque controleren. Cheques worden drie maanden na vervaldag niet meer aanvaard voor uitbetaling.