Inschrijven

Inschrijven voor het schooljaar 2018-2019 kan via het secretariaat van de academie. Kom even langs (Hikstraat 28 in Herentals) of neem contact op met de academie op het nummer 014-21 33 05. Het secretariaat is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15 tot 20 uur, op woensdag van 12 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 13 uur.

Online inschrijven is niet meer mogelijk omdat de meeste muziekcursussen volzet zijn. Er zijn nog wel een aantal instrumenten beschikbaar.
Wilt u weten welke mogelijkheden er nog zijn, neem dan contact op met de academie.

Ook voor de de domeinen woord, dans en initiatie kunt u inschrijven via het secretariaat van de academie.

Raadpleeg de inschrijvingstarieven
 
Inwoners van de gemeente Olen kunnen de extra toeslag niet-inwoner (10 euro) terugvorderen bij hun gemeentehuis na afgifte van het inschrijvingsbewijs. Het inschrijvingsbewijs kunt u afhalen op het secretariaat van de academie (Hikstraat 28 – Herentals) of aanvragen via samwd@herentals.be.

Recht op korting?

Als u recht hebt op korting, schrijft u online in en betaalt u het volledige bedrag. Bij afgifte van het correcte attest op het secretariaat, krijgt u het verschil later teruggestort.

Academiereglement en Artistiek Pedagogisch Project

Wanneer u zichzelf of uw kind inschrijft in onze academie, gaat u (samen met uw kind) akkoord met het volledige academiereglement en het Artistiek Pedagogisch Project van onze academie. Daarom vragen we u om deze documenten goed te lezen.