Technisch diensthoofd met een hart voor mensen

niveau A1a-A3a, contractueel, voltijds, met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar, knelpuntberoep

Bent u gebeten door thema’s zoals openbaar domein, riolering, gebouwen, mobiliteit en groen? Kan u bovendien goed logisch redeneren, knopen doorhakken en hebt u een hart voor mensen? Dan is onze technische dienst op zoek naar u!

Functiebeschrijving

Een team van 14 medewerkers werkt dagelijks met veel passie aan de leefkwaliteit en het uitzicht van onze stad. Van wegenbouw, riolering, gebouwen, groenbeheer tot mobiliteit en begraafplaatsen… een brede waaier aan projecten en opdrachten dus. Om al deze ambitie en projecten in goede banen te leiden hebben we geen extra inhoudelijke expert nodig, maar een leidinggevende, met technische affiniteit, een sterk logisch redeneervermogen en de vaardigheid om na analyse tot een onderbouwde, maar duidelijke beslissing te komen. We verwachten dus dat u stevig in uw schoenen staat en tegelijk voldoende empathisch bent om mensen te bevragen en met elkaar te verbinden, zowel intern (medewerkers, management, beleid) als extern (partners). Dit doet u natuurlijk niet alleen: u kan rekenen op een geëngageerd team en een coachend leidinggevende bij wie u terecht kan.

Aanwervingsvoorwaarden

  • U beschikt over een masterdiploma (niveau A) of voldoende ervaring om op masterniveau te denken en werken. In het laatste geval bent u bereid een capaciteitsproef af te leggen.
  • U neemt deel aan het examen met een schriftelijk gedeelte, psychotechnische proeven en een interview. We handelen de volledige selectieprocedure samen met u in één dag af en plannen ze in, afgestemd op uw agenda.

We bieden

  • Een heel afwisselende job waar u écht het verschil kan maken in een mensgerichte organisatie
  • Een goede werk-privé balans
  • Maaltijdcheques (7,50 euro/dag)
  • Hospitalisatieverzekering
  • Mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer)

Aan de functie van diensthoofd is de weddeschaal A1a-A3a verbonden.  De geïndexeerde bruto jaarwedde in A1a bedraagt minimum 38.040,85 en maximum 59.194 euro. Als u bovendien in de privésector of als zelfstandige ervaring hebt, nemen we al uw relevante privé-ervaring mee in uw verloning!

Wilt u hier graag meer informatie over, laat dan uw loon berekenen door onze personeelsdienst. Stel uw vraag op 014-28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be. Zij helpen u met plezier verder.

Wilt u meer informatie over de job, het team, onze organisatie, dan kan u contact opnemen met Laurens Moubax, op 0492-59 58 77 of via laurens.moubax@herentals.be. Laurens is onze gedreven sectormanager stadsontwikkeling en de leidinggevende van het diensthoofd technische dienst. Hij beantwoordt graag uw vragen, dus twijfel niet om met hem contact te nemen.

Wilt u onmiddellijk solliciteren?

Zeker doen! Bezorg uw brief, cv en kopie van uw diploma uiterlijk op 16 november 2020 op info@herentals.be ter attentie van:

College van burgemeester en schepenen
administratief centrum
Augustijnenlaan 30
2200 Herentals