×

Lichtjeswandeling

Gepost op vrijdag 17 november 2023

Tijdens de kerstvakantie, van 22 december tot 7 januari, kunt u dagelijks van 18 tot 22 uur genieten van een sfeervol verlichte wandeling van 5 kilometer door Morkhoven, met onderweg enkele lichtinstallaties van de Noorderwijkse kunstenaar Peter Snijder.

U vindt het parcours hier. De wandeling is 5 km lang en heeft geen specifiek begin- of eindpunt, u kan vertrekken waar gewenst. De wandeling is geschikt voor kinderwagens.

De wandeling gaat door de kerk van Morkhoven. Door eucharistievieringen is de kerk gesloten op 23, 24 en 30 december en 6 januari.

Onderweg kan u in basisschool De Wegwijzer, Rode-Leeuwstraat 14, halt houden voor een drankje in samenwerking met lokale verenigingen. De school en deze winterbar zijn gesloten op 24, 25 en 31 december en op 1, 4 en 6 januari. De mooi verlichte speelplaats is wel toegankelijk.

Bij Belgische Saffraan, Leefdaalstraat 14, bent u ook dagelijks (uitgezonderd op 23 december) welkom voor een drankje of hapje op basis van eigen geteelde saffraan. 

Opgelet: door de hevige regen is het pad tussen Bertheide en Belgische Saffraan moeilijker begaanbaar. Draag laarzen of waterdicht schoeisel en breng een zaklamp mee!