Maand van de Sportclub 2020

Van 1 tot en met 18 oktober 2020 vindt de twaalfde editie plaats van de 'Maand van de Sportclub'. Met deze actie willen Sport Vlaanderen en stadsbestuur Herentals de Herentalse clubs en hun werking in de kijker zetten. Verschillende Herentalse sportclubs openen hun deuren en u kan genieten van gratis initiaties en demonstraties. U vindt alle deelnemende clubs terug in de UiT-kalender.

Meer info
Meer lezen

Maand van de Sportclub - Herentalse Basketbalclub

Denk je dat basketbal iets voor jou is, maak dan zeker gebruik van de drie gratis trainingen die je vrijblijvend kan volgen bij de Koninklijke Herentalse Basketbalclub voor de volgende leeftijdsgroepen: Jongens en meisjes geboren na 2012 op woensdagen van 15u tot 16u30 in de Sporthal van Atheneum De Vesten. Vraag naar Luc. Jongens en meisjes geboren in 2011 en 2012 op woensdagen van 16u30 tot ...

Meer info
Meer lezen

Maand van de Sportclub - Okinawa Karate

In september nodigt Okinawa Karate je uit om een gratis training te volgen. Kinderen van 6 tot 13 jaar zijn op dinsdag welkom van 18.30 tot 19.30 uur in sportcomplex de Vossenberg en donderdag van 18.30 tot 19.30 in de dojo van Sport Vlaanderen (Vorselaarsebaan 60). Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen kunnen op dinsdag van 19.30 tot 21 uur terecht in sportcomplex de Vossenberg en van 19.30 ...

Meer info

Maand van de Sportclub - De Ritsers

Iedere zondag in september ben je welkom bij de Ritsers voor een wielerrit van ongeveer 90 km. Afspraak om 9 uur aan de Hut in het Spaanshofpark. Enige fietservaring als wielertoerist wordt wel gevraagd. Je brengt je eigen fiets en fietsuitrusting mee.

Meer info
Meer lezen

Maand van de Sportclub - Wing Fight

In september kan je twee gratis trainingen volgen bij Wing Fight. Iedereen vanaf 14 jaar kan meetrainen op hun eigen tempo. De trainer verwacht je op woensdag van 19.30 tot 22 uur in sportcomplex de Vossenberg. Trek gemakkelijke sportkledij aan en binnensportschoenen (blote voeten kan natuurlijk ook).

Meer info
Meer lezen

Maand van de Sportclub VC Herentals

Zin om te voetballen bij VC Herentals? Doe dan in september gratis een training mee. Wil je weten wanneer jouw leeftijdsgenoten trainen, neem dan een kijkje op www.vcherentals.be. Trek sportieve kledij en voetbalschoenen (multistuds) en scheenbeschermers aan. Zorg eventueel zelf voor een oefenbal.

Meer info

Maand van de sportclub - Makoto Jutsu Do

In september nodigt Makoto Jutsu Do je uit om een gratis training te volgen in de Japanse vechtkunsten in Dojo 1 van Sport Vlaanderen. Maandag kan je van 19 tot 20 uur Katana Do (zwaardvechten) volgen (vanaf 16 jaar). Maandag kan je van 20 tot 21 uur Budo = jujutsu (zelfverdediging) volgen (vanaf 14 jaar). Zaterdag kan je van 9 tot 10 uur Wakamono (jeugdtraining jujutsu) volgen (van 7 tot 14 ...

Meer info
Meer lezen

Open voetbaltraining U11 (geb. 2010) - Maand van de Sportclub

Bal en racketsport

Ben je gek van voetbal? Op zoek naar een nieuwe club? Aarzel niet en schrijf je snel in voor de opentraining voor meisjes/jongens geboren in 2010. K. Noordstar VV is een familiale club met een gemoedelijke sfeer. Je zal je snel thuis voelen bij ons! Meebrengen? Sportieve kledij/schoenen, eventueel beenbeschermers en niet vergeten je goed humeur!

Meer info
Meer lezen

Open voetbaltraining U17 (geb. 2004/2005) - Maand van de Sportclub

Bal en racketsport

Ben je gek van voetbal? Op zoek naar een nieuwe club? Aarzel niet en schrijf je snel in voor de opentraining voor meisjes/jongens geboren in 2004/2005. K. Noordstar VV is een familiale club met een gemoedelijke sfeer. Je zal je snel thuis voelen bij ons! Meebrengen? Sportieve kledij/schoenen, eventueel beenbeschermers en niet vergeten je goed humeur!

Meer info
Meer lezen

Open voetbaltraining U12/U13 (geb. 2008/2009) - Maand van de Sportclub

Bal en racketsport

Ben je gek van voetbal? Op zoek naar een nieuwe club? Aarzel niet en schrijf je snel in voor de opentraining voor meisjes/jongens geboren in 2008/2009. K. Noordstar VV is een familiale club met een gemoedelijke sfeer. Je zal je snel thuis voelen bij ons! Meebrengen? Sportieve kledij/schoenen, eventueel beenbeschermers en niet vergeten je goed humeur!

Meer info
Meer lezen

Open voetbaltraining U6 (geb. 2015) - Maand van de Sportclub

Bal en racketsport

Ben je gek van voetbal? Op zoek naar een nieuwe club? Aarzel niet en schrijf je snel in voor de opentraining voor meisjes/jongens geboren in 2015 K. Noordstar VV is een familiale club met een gemoedelijke sfeer. Je zal je snel thuis voelen bij ons! Meebrengen? Sportieve kledij/schoenen, eventueel beenbeschermers en niet vergeten je goed humeur!

Meer info
Meer lezen

Open voetbaltraining U9/U10 (geb. 2011/2012) - Maand van de Sportclub

Bal en racketsport

Ben je gek van voetbal? Op zoek naar een nieuwe club? Aarzel niet en schrijf je snel in voor de opentraining voor meisjes/jongens geboren in 2011/2012. K. Noordstar VV is een familiale club met een gemoedelijke sfeer. Je zal je snel thuis voelen bij ons! Meebrengen? Sportieve kledij/schoenen, eventueel beenbeschermers en niet vergeten je goed humeur!

Meer info
Meer lezen

Open voetbaltraining U7 (geb. 2014) - Maand van de Sportclub

Bal en racketsport

Ben je gek van voetbal? Op zoek naar een nieuwe club? Aarzel niet en schrijf je snel in voor de opentraining voor meisjes/jongens geboren in 2014. K. Noordstar VV is een familiale club met een gemoedelijke sfeer. Je zal je snel thuis voelen bij ons! Meebrengen? Sportieve kledij/schoenen, eventueel beenbeschermers en niet vergeten je goed humeur!

Meer info

Maand van de Sportclub - jogclub Herentals

Jogclub Herentals is een recreatieve jogclub, waar joggen op een leuke manier gegeven wordt. Sociaal contact, je conditie op peil brengen en/of onderhouden, en je persoonlijk record verbeteren zijn onze doelstellingen. Elke geïnteresseerde jogger, ouder dan 12 jaar, is welkom ELKE woensdag in september om 19.30u op de atletiekpiste van Sport Vlaanderen Vorselaarsebaan 60 te Herentals. Zij ...

Meer info
Meer lezen

Open voetbaltraining U8 (geb. 2013) - Maand van de Sportclub

Bal en racketsport

Ben je gek van voetbal? Op zoek naar een nieuwe club? Aarzel niet en schrijf je snel in voor de opentraining voor meisjes/jongens geboren in 2013. K. Noordstar VV is een familiale club met een gemoedelijke sfeer. Je zal je snel thuis voelen bij ons! Meebrengen? Sportieve kledij/schoenen, eventueel beenbeschermers en niet vergeten je goed humeur!

Meer info
Meer lezen

Open voetbaltraining U15 (geb. 2006/2007) - Maand van de Sportclub

Bal en racketsport

Ben je gek van voetbal? Op zoek naar een nieuwe club? Aarzel niet en schrijf je snel in voor de opentraining voor meisjes/jongens geboren in 2006/2007. K. Noordstar VV is een familiale club met een gemoedelijke sfeer. Je zal je snel thuis voelen bij ons! Meebrengen? Sportieve kledij/schoenen, eventueel beenbeschermers en niet vergeten je goed humeur!

Meer info

Op dinsdag 15 september organiseert Nordic Walking Herentals een initiatie Nordic Walking. De groep spreekt af om 10 uur op de parking aan de ingang van het Netepark.

Meer info
Meer lezen

Start to Dive

Outdoor en adventure

Duiken is de ideale sport om te zorgen voor een goede gezondheid, een betere conditie en een mentaal welzijn.Wil je het eens proberen? Dan kan je terecht bij Duikschool Campinia voor een gratis initiatie. Om te starten, heb je niet veel meer nodig dan zwemkledij. Start to Dive gaat als volgt:Je neemt contact op met onze duikschool en meld je aan voor een initiatie. Campinia zorgt voor het ...

Meer info
Meer lezen

Maand van de Sportclub - Herentalse Ijshockeyclub

Op zondag 4 en 11 oktober organiseert de Herentalse Ijshockeyclub gratis trainingen van 8 tot 9.30 uur voor kinderen tot 10 jaar die geen schaatservaring hebben en voor kinderen tot en met 12 jaar die al wel schaatservaring hebben. Je neemt best een helm (fietshelm, skatehelm,...) en handschoenen mee. Als je zelf schaatsen, kniebeschermers of elleboogbeschermers hebt, kan je die ook meenemen. ...