Kinderboerderij Lentehei

Openingsuren

  • Juli en augustus: alle dagen open van 12 tot 20 uur
  • Van september tot juni: van woensdag tot zondag open van 12 tot 18 uur. Maandag en dinsdag gesloten.

De Lentehei is een kinderboerderij waar u terecht kunt om dieren zoals pony’s, konijnen, geiten, schapen, eenden, kippen, pauwen, dwergpapegaaien,… te bezichtigen. U komt aan alsof u in Zuid-Frankrijk bent, dankzij de groene omgeving, de mooie wijnranken en de rustige omgeving. Kinderen kunnen zich amuseren op de speeltuin of met de dieren, terwijl de ouders rustig genieten van een lekker streekbier of iets fris op het zomerse terras of aan de bar.

De Lentehei ligt verstopt tussen de bossen en de mooie weilanden die de Kempen zo uniek maken. Fietsknooppunt 19 loopt pal naast het domein, net als tal van wandelroutes. Ook met de kajak of kano kunt u langskomen. U vaart De Nete af en halverwege tussen Herentals en Grobbendonk meert u aan voor een drankje of een hapje!

Komt u met een grote groep? Geef dan een seintje via 0498-83 92 81.  

Tijdens de zomer van 2018 is er een zomerprogramma met muziek en animatie. Die agenda is verkrijgbaar op de toeristische dienst van Herentals. U vindt deze info en uitzonderlijke sluitingsdagen ook terug vinden op www.facebook.com/DeLentehei