Griezeltocht

Stad Herentals en kwb Herentals laten u griezelen

Deze donkere en koudere maanden zijn het ideale moment om te griezelen. Stad Herentals, in samenwerking met kwb Herentals, speelt hier gretig op in en organiseert vanaf 5 november een griezeltocht in Herentals. Bent Van Looy, QR-codes en griezelborden vormen de ingrediënten voor deze coronaveilige gezinsactiviteit. Scannen en luisteren is de boodschap!

Bent Van Looy als verhalenverteller

Speciaal voor deze activiteit schreef auteur An Neven twee griezelverhalen. De griezelverhalen zijn gericht op -10 jarigen en +10 jarigen.

Met de smartphone in de hand gaat u als gezin op pad voor een wandeling van ongeveer 3 kilometer. Vertrek en aankomst is in het Stadspark. Onderweg komt u zeven borden tegen met QR-codes. Wanneer u die scant, weerklinkt de stem van muzikant en stemacteur Bent Van Looy. Hij sprak de griezelverhalen op een geanimeerde wijze in. Na elk audiofragment kan u een opdracht uitvoeren of een vraag oplossen.

Tip: Op sommige delen van de route is er weinig of geen verlichting. We raden aan om de tocht bij daglicht te maken of een zaklamp mee te nemen als het reeds donker is.

Logo KWB