Fietsverhuur

Hebt u zelf geen fiets, of geen mogelijkheid om uw fiets naar Herentals te vervoeren? Dat hoeft geen probleem te zijn. In Herentals kunt u op verschillende plaatsen fietsen huren.

In het station van Herentals bevindt zich een verhuurpunt van Blue-bikes. Per jaar betaalt u een abonnement van 12 euro waarmee u in 60 stations over heel België Blue-bikes kan huren. In Herentals kost elke rit van maximum 24 uur slechts 1,15 euro. Met 1 Blue-bike abonnement kunt u trouwens twee Blue-bikes tegelijk huren, ideaal als u met een partner op weg bent. Meer informatie vindt u hier.

Het fietspunt in Herentals is een antenne van het fietsatelier in Mol. Tijdens het weekend, en voor andere dan gewone stadsfietsen moet u er rekening mee houden dat de fietsen van Mol naar Herentals gebracht moeten worden. Het fietspunt vraag hiervoor een vergoeding. Voor een precieze offerte neemt u best contact op met het fietspunt.

Mountainbikes

Op onderstaande adressen kan je enkel terecht voor mountainbikes

Elektrische fietsen

U kunt een elektrische fiets huren bij Fietshandel BB Wheels (Lichtaartseweg 3, 2440 Geel), op ongeveer 7 kilometer van de Grote Markt van Herentals. Er is een ruim parkeerterrein waar u uw wagen kunt achterlaten. Als u dat wenst, kunt u uw fiets ook tegen betaling laten leveren en ophalen aan uw hotel.