Fietsverhuur

Hebt u zelf geen fiets, of geen mogelijkheid om uw fiets naar Herentals te vervoeren? Dat hoeft geen probleem te zijn. In Herentals kunt u op verschillende plaatsen fietsen huren.

BLUE-BIKE abonnees betalen in Herentals dankzij een derdebetalersregeling maar 1 in plaats van 3 euro. Om gebruik te maken van de fietsen van het BLUE-BIKE systeem moet je een keer per jaar een bescheiden bijdrage van 10 euro betalen. Meer informatie vind je hier.

Het fietspunt in Herentals is een antenne van het fietsatelier in Mol. Tijdens het weekend, en voor andere dan gewone stadsfietsen moet u er rekening mee houden dat de fietsen van Mol naar Herentals gebracht moeten worden. Het fietspunt vraag hiervoor een vergoeding van 1.61 euro per kilometer, per reservatie (dus niet per fiets). Voor een precieze offerte neemt u best contact op met het fietspunt.

Mountainbikes

Op onderstaande adressen kan je enkel terecht voor mountainbikes

Elektrische fietsen

U kunt een elektrische fiets huren bij Fietshandel BB Wheels (Lichtaartseweg 3, 2440 Geel), op ongeveer 7 kilometer van de Grote Markt van Herentals. Er is een ruim parkeerterrein waar u uw wagen kunt achterlaten. Als u dat wenst, kunt u uw fiets ook tegen betaling laten leveren en ophalen aan uw hotel.