Fietsverhuur

Heb je zelf geen fiets of geen mogelijkheid om jouw fiets naar Herentals te vervoeren? Dat hoeft geen probleem te zijn. In Herentals kan je op verschillende plaatsen fietsen huren.

In het station van Herentals bevindt zich een verhuurpunt van Blue-bikes. Per jaar betaal je een abonnement van 12 euro waarmee je in 60 stations over heel België Blue-bikes kan huren. In Herentals kost elke rit van maximaal 24 uur slechts 1,15 euro. Met 1 Blue-bike abonnement kan je trouwens twee Blue-bikes tegelijk huren, ideaal als je met een partner op weg bent. Meer informatie vind je hier.

Het fietspunt in Herentals is een antenne van het fietsatelier in Mol. Tijdens het weekend en voor andere dan gewone stadsfietsen moet je er rekening mee houden dat de fietsen van Mol naar Herentals gebracht moeten worden. Het fietspunt vraag hiervoor een vergoeding. Voor een precieze offerte neem je best contact op met het fietspunt.

Mountainbikes

Op onderstaande adressen kan je enkel terecht voor mountainbikes

Elektrische fietsen

Je kunt een elektrische fiets huren bij Fietshandel BB Wheels (Lichtaartseweg 3, 2440 Geel), op ongeveer 7 kilometer van de Grote Markt van Herentals. Er is een ruim parkeerterrein waar je jouw wagen kunt achterlaten. Als je dat wenst, kan je je fiets ook tegen betaling laten leveren en ophalen aan jouw hotel.