Easy Fit 55+

Wat en voor wie

Bewust bewegen en een betere balans staan in deze les centraal. Er wordt gewerkt aan jouw houding en jouw evenwicht door balanstraining, spierversterkende oefeningen en concentratie. Dit is een rustige les waar er gedeeltelijk in stand en zit gewerkt wordt. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen.

Iedereen vanaf 55 jaar is welkom.

Waar en wanneer

De lessen vinden plaats vanaf 16 september op woensdag van 9 tot 10 uur in de kleine polyvalente zaal van sportcomplex De Vossenberg (Markgravenstraat 107). 

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen lessen.

Kostprijs

Inwoners van Herentals

  • 1 les: 3,20 euro (Vrijetijdspas: 1,60 euro)
  • 10-beurtenkaart: 27 euro (Vrijetijdspas: 13,50 euro)

Niet-inwoners van Herentals

  • 1 les: 4,20 euro
  • 10-beurtenkaart: 38 euro

Inschrijven

Het is verplicht om in te schrijven per les. Dit kan steeds een week vooraf. De startdata van de inschrijvingen vindt je ook terug op de webshop bij elke les.

Inschrijven kan via onze webshop, aan de balie van de dienst sport, jeugd en evenementen (sportcomplex De Vossenberg, Markgravenstraat 107) of telefonisch via het nummer 014-21 21 86.

Betalen doe je bij de start van de les. De plaatsen zijn beperkt, tijdig inschrijven is de boodschap. Schrijf zeker in voor de wachtlijst indien de les volzet is. Gelieve tijdig te verwittigen als je ingeschreven bent maar niet aanwezig kan zijn. Zo kunnen wij mensen op de wachtlijst verwittigen.