Culinaire Ontdekkingstocht in Herentals
Tijdens het weekend van 9 en 10 mei 2026 organiseert Nouvoire Events een culinaire ontdekkingstocht doorheen het hart van Herentals. Nouvoire Events is een project van laatstejaarsstudenten Sarah, Fien, Nicolas, Astrid, Rike en Lien van de richting Event- en Projectmanagement aan de Karel de Grote Hogeschool. Met hun bachelorproefproject willen ze de lokale horecazaken letterlijk in de spotlights zetten en de smaak en het verhaal van Herentals vieren.
De culinaire ontdekkingstocht van een tweetal uren leidt de deelnemers in een groep van 10 tot 15 fijnproevers langs de leukste horecazaken van de stad. In elke restaurant proeven ze een speciaal gerecht dat met zorg werd uitgekozen voor dit evenement. Elke zaak biedt zowel de keuze tussen vlees, vis of vegetarisch.
Het Team Nouvoire Events neemt de organisatie van het evenement op zich; de deelnemende horecanten hoeven zich enkel te focussen op hun gerecht. Team Nouvoire Events zorgt verder voor een weekend lang extra zichtbaarheid bij een nieuw publiek, gratis promotie via sociale media, lokale pers en affiches en een professionele foto- en videoreportage van alle zaken in actie.
Herentalse horecazaken die deze kans willen grijpen om nieuwe klanten aan te trekken en hun zaak op de kaart te zetten, kunnen zich melden via nouvoire.events@gmail.com of 0498-11 33 02.