Arbeider vervoer

niveau D, contractueel, deeltijds/voltijds, wervingsreserve van twee jaar, knelpuntberoep

Herentals is voor heel wat talent een thuishaven en een kruispunt voor wie vooruit wil. Onze inwoners bieden we alle faciliteiten en dienstverlening van een centrumstad. Voor uw ambitie het centrum van waaruit u verder komt als arbeider vervoer.

Functiebeschrijving

Het team vervoer van de stad bestaat uit 6 medewerkers en is onmisbaar ter ondersteuning van de werking van de stedelijke werkplaats. Krijgt u energie van werken met verschillende voertuigen zoals vrachtwagen, bulldozer, bandenkraan, hoogtewerker, ...? Bent u in staat werkbonnen juist te interpreteren en de nodige materialen  te leveren? Ondersteunt u graag de andere teams en kunt u zelfstandig  transportopdrachten uitvoeren? Dan zijn wij naar u op zoek. Wij bieden een stabiele werkomgeving waar werk en privé mooi te combineren zijn. Als u over een rijbewijs CE en/of D en/of een geldig bewijs van vakbekwaamheid beschikt, heeft u alvast een streepje voor op de andere kandidaten.

Aanwervingsvoorwaarden
  • U heeft een rijbewijs C en slaagt voor de selectieprocedure: een praktische test en een interview op 23 of 30 maart 2021.

Wij bieden
  • een dynamische werkomgeving met persoonlijke ontwikkelingskansen;
  • maaltijdcheques;
  • hospitalisatieverzekering;
  • mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer).

Aan de functie van arbeider is de weddeschaal D1-D3 verbonden. De geïndexeerde bruto jaarwedde in niveau D1 bedraagt minimum 23.155,3 en maximum 31.860,3 euro.

Als uw beroepservaring in de privésector of als zelfstandige relevant is voor de functie van arbeider vervoer, dan krijgt u graadanciënniteit, niveauanciënniteit en dienstanciënniteit.

Solliciteren

Bezorg uw kandidaatstelling met een uitgebreid en duidelijk cv uiterlijk op 14 februari 2021 aan:
College van burgemeester en schepenen
administratief centrum
Augustijnenlaan 30
2200 Herentals

of: info@herentals.be