Zwembaden

Plonsbad voor de kleinsten

De allerkleinsten kunnen zich naar hartelust uitleven in het lekker warme plonsbad (met een watertemperatuur van 31°C). Een glijbaan, waterclown en paddestoel vormen samen een leuke waterspeeltuin. De ouders kunnen mee in het bad of toekijken vanop de zijkant, als zij gekleed zijn volgens de dresscode van het zwembad.

Recreatiebad

In het recreatiebad is zwem- en speelplezier gegarandeerd met een stroomversnelling, een whirlpool, watersproeiers, 68-meter lange glijbaan, ...

Doelgroepenbad

Het doelgroepenbad heeft een verstelbare bodem waardoor het bad kan gebruikt worden voor kleuterzwemmen, G-zwemmen, aquagym, ... Het heerlijk warme water zorgt voor een aangename zwemomgeving. In het bad is spelmateriaal aanwezig voor de bezoekers.

Wedstrijdbad

Het wedstrijdbad is vijfentwintig meter lang. Het wordt exclusief voorbehouden voor baantjeszwemmen, aquafitness, schoolzwemmen en competitietraining. Uitgezonderd op woensdagnamiddagen, dan wordt het bad van 14 tot 16 uur tijdelijk omgetoverd tot een waterpretbad voor kinderen.

Buitenzwembaden

Tijdens de zomervakantie zijn de buitenzwembaden van het Netepark open. U kunt dan heerlijk afkoelen in het diepe bad of met de kinderen spelen in de grote waterspeeltuin.

Aandacht

  • Kinderen onder de acht jaar mogen enkel onder begeleiding van een volwassene in de baden rondlopen. Kinderen die niet of nauwelijks kunnen zwemmen mogen niet in het wedstrijdbad. Ook in het recreatiebad moeten deze kinderen nauwgezet in het oog worden gehouden. Zowel de variabele diepte van 90 cm tot 130 cm als de stroomversnelling in de kreek zijn gevaarlijk.
  • U mag enkel zwemmen in nauwaansluitende zwemkledij. Meer informatie over de dresscode
  • U moet zich douchen voor het zwemmen.
  • U mag geen eten of drinken meebrengen. 
  • U mag niet roken in de zwembaden.
  • Ochtendzwemmers kopen hun beurtenkaart tijdens de publieke openingsuren. 's Morgens is er geen kassierster aanwezig.
  • Het huishoudelijk reglement hangt uit aan de kassa.