Recreatiedomein

Speeltuin
 

De speeltuin biedt kinderen de mogelijkheid om zich eens volledig uit te leven. Naast een gigantisch ruimtenet, een touwenparcours, een drakenglijbaan en een grote piratenboot zijn er ook leuke zand- en waterspeeltoestellen, schommels en veerwipjes. De speeltoestellen voor de kleinste kinderen zijn vlak bij het terras geplaatst. Zo kunnen ouders hun kinderen van daaruit in het oog houden.

De speeltuin is gratis van september tot juni. In juli en augustus betaalt u aan de zomeringang één toegangsprijs voor zowel de zwembaden, de speeltuin als het sport- en spelaanbod.

Het sport- en spelaanbod bestaat uit: 
  • acht vaste grondtrampolines waarop het veilig en spannend springen is.
  • twee petanquebanen 
  • een minigolf met 18 holes in een prachtige parktuin. Geschikt voor zowel competitie als sportieve recreatie. 
  • een afgebakend BMX-parcours en BMX fietsen voor zes- tot tienjarigen. 
  • tafeltennis
  • beachvolleybal 

Dit sport- en spelaanbod is enkel beschikbaar in de zomervakantie.

Groepen en scholen
 
Komt u met een grote groep of met een school, dan moet u vooraf reserveren. Dat kan via tel. 014-85 97 10 of via netepark@herentals.be. Scholen en groepen kunnen voor een forfaitaire prijs gebruik maken van het sport- en spelaanbod (60,90 euro voor maximaal 4 uur of 121,80 euro voor meer dan 4 uur). Dit aanbod geldt van begin mei tot eind juni op weekdagen tussen 8 en 16 uur.

Evenementenweide

De evenementenweide is heel het jaar beschikbaar voor de organisatie van sportieve evenementen en bedrijfsactiviteiten. Contacteer de sportdienst (tel. 014-28 52 50, sportdienst@herentals.be) voor meer inlichtingen.