Agenda

Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Herentals

-

Zoek jij deze zomervakantie ook mee naar de Schatten van Vlieg? Haal je deelnameformulier af aan de balie van de bib in Herentals en ga samen met het hele gezin op pad. Het thema van de zoektocht is: ‘Zie jij wat ik zie?’. De tocht begint in de bib en voert je langs enkele bijzondere plaatsen in het stadscentrum. Onderweg krijg je een aantal opdrachten voorgeschoteld. Als je die goed oplost, kom je te weten wat er in de schatkist zit. Heb je de smaak te pakken? Ook in de andere Netelandgemeenten kan je schatten zoeken.

Openbare bibliotheek HerentalsGildelaan 13 2200 Herentals

Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Noorderwijk

-

Zoek jij deze zomervakantie ook mee naar de Schatten van Vlieg? Haal in juli of augustus je deelnameformulier af aan de balie van de bib in Noorderwijk en ga samen met het hele gezin op pad. Het thema van de zoektocht is: ‘Zie jij wat ik zie?’. De tocht begint in de bib en voert je langs enkele leuke plaatsen. Onderweg krijg je een aantal opdrachten voorgeschoteld. Als je die goed oplost, kom je te weten wat er in de schatkist zit. Heb je de smaak te pakken? Ook in de andere Netelandgemeenten kan je schatten zoeken.

DorpshuisNoorderwijk Ring 26 2200 Herentals
Meer lezen
Waterpret in Hidrodoe © HidrodoeWaterpret in Hidrodoe © Hidrodoe

Schatten van Vlieg in Hidrodoe

-

Beleef het leukste dagje vol waterpret deze zomer in Hidrodoe! Vind jij al de Schatjes van Vlieg? We verstopten ze tussen de experimenten, proefjes, zelfs tussen waterkunstwerken! Wist je dat je deze zomer een kunstexpo over water kan ontdekken in Hidrodoe? Je maakt er bovendien een echt waterschilderij. En dat is nog niet alles! Maak je eigen gigantische draaikolk, of een zeepbellenjurk, draai de sluizen open van de grootste indoorrivier, of kijk naar de leukste 4D-films over water. Je moet niet kiezen, het kan allemaal!

HidrodoeHaanheuvel 7 2200 Herentals
Meer lezen
Curieus Quiz © willy de wachterCurieus Quiz © willy de wachter

QUIZ Curieus tvv Rode Kruis Herentals

Jaarlijkse QUIZ tvv Rode Kruis Herentals. iedere deelnemers verdient een prijs. Deelnameprijs € 3 per deelnemer Ploegen van maximum 6 deelnemers..

Zaal 't HofGrote Markt 41 2200 Herentals