Agenda

Vrijdagmarkt

-

Wekelijkse openbare markt met meer dan 120 marktkramen. De kramen staan opgesteld op de Augustijnenlaan, Hofkwartier en Grote Markt Herentals. Markt met veel diversiteit; textiel voor iedereen, voedingskramen (bakkers, slagers, vishandel, kaashandel,...) verschillende foodtrucks en heerlijke koffie. En nog vele kramen om te ontdekken. Op en rond de markt zijn verscheiden gezellige terrasjes. Veel parkeermogelijkheden rond de markt en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Administratief CentrumAugustijnenlaan 30 2200 Herentals

Zondagsmarkt

-

Wekelijkse openbare markt op zondag. Een markt met meer dan 60 marktkramen. De zondagsmarkt is een echte boerenmarkt met tal van voedingskramen, lokale boeren en lokale handelaars. U kan hier terecht voor al uw inkopen van voeding en huis- tuin- en keukengerief. Veel parkeermogelijkheden rondom de markt en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Administratief CentrumAugustijnenlaan 30 2200 Herentals

Feestmarkt

Jaarlijkse feestmarkt met meer dan 120 standhouders. De diverse marktkramen staan verspreid over de Grote Markt, Hofkwartier en de Augustijnenlaan. Met tal van randanimatie, rondgang van de reus "Jef van de markt", ballonanimatie, levend standbeeld, een draaimolen en een viskraam. Prijzen te winnen door de bezoekers, bij aankopen ontvangen de klanten krasloten. Op en rond de feestmarkt zijn tal van terrasjes om de dorst te lessen.

Administratief CentrumAugustijnenlaan 30 2200 Herentals

Hobby & ambachtenmarkt - Noorderwijk Feest 2021

Hobby & ambachtenmarkt naar aanleiding van Noorderwijk Feest 2021. Verder nog: wandelingen 5, 10 en 20 km. Zomerterras met openlucht theater om 11 en 14 uur. Doorlopend live optredens. Springkastelen Vanaf 20 uur: Bal populaire met live optreden van orkest, DJ en om 23 uur Jettie Pallettie.

Dorpsplein NoorderwijkRing 26 2200 Noorderwijk (Herentals)