Agenda

Meer lezen
Flyer © Leo De BockFlyer © Leo De Bock

Liefde in tijden van jongdementie

De film geeft een uniek en openhartig inzicht in wat het betekent jongdementie te hebben en welke gevolgen dit heeft voor de omgeving. Na de film volgt een bespreking door een dementie-expert.

Wit Geel KruisNonnenvest 1 2200 Herentals
Meer lezen
Judas_and_the_Black_Messiah © Judas_and_the_Black_MessiahJudas_and_the_Black_Messiah © Judas_and_the_Black_Messiah

Judas and the Black Messiah

In 1968 groeit Fred Hampton uit tot een van de leiders van de Black Panter Party van Chicago. Om de opmars van de jonge activist en de politiek-militante beweging te dwarsbomen, schakelt de FBI de kleine crimineel William O’Neal in. Hij moet infiltreren bij de Black Panthers, Hamptons vertrouwen winnen en de organisatie ondermijnen. Judas and the Black Messiah is een Amerikaanse biografische film uit 2021, van regisseur Shaka King. Daniel Kaluuya en Lakeith Stanfield spelen de hoofdrollen.

CC 't SchalikenGrote Markt 35 2200 Herentals

Film: Ciné Horizon - Un divan a Tunis

/

CC 't SchalikenGrote Markt 35 2200 Herentals
Meer lezen
Pieter_Konijn_2 © Pieter_Konijn_2Pieter_Konijn_2 © Pieter_Konijn_2

Pieter Konijn 2

Pieter en zijn vriendjes wonen gelukkig samen met Bea en Thomas, die net getrouwd zijn. Ook al doet Pieter zijn best, toch blijft Thomas het moeilijk hebben met Pieters ondeugende karakter. Daarom besluit Pieter de grote stad te trekken.

CC 't SchalikenGrote Markt 35 2200 Herentals
Meer lezen
The Mauritanian © The MauritanianThe Mauritanian © The Mauritanian

The Mauritanian

The Mauritanian vertelt het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ouid Slahi, die door de Amerikaanse regering werd opgepakt en zonder enige vorm van rechtspraak 14 jaar gevangen wordt gezet in Guantanamo Bay.

CC 't SchalikenGrote Markt 35 2200 Herentals