Verjaardagsfeestje in het Netepark

Gepost op maandag 27 januari 2020

Bezorg uw kind een spetterend verjaardagsfeest in de zwembaden van het Netepark. Voor groepen vanaf tien kinderen (tot 14 jaar) zijn er twee formules:

  • Een zwembeurt, pannenkoeken met suiker en een drankje (8,50 euro per kind).
  • Een zwembeurt, frietjes en curryworst en een drankje (10 euro per kind).

Verjaart de jarige op de dag van het feestje, dan hoeft hij of zij niet te betalen. Breng de identiteitskaart van de jarige dus zeker mee.
 
Opgelet: de voordeelformules zijn niet geldig in juli en augustus. Als u tijdens de zomervakantie een verjaardagsfeestje wilt organiseren, neem dan contact op met het Netepark voor de juiste prijs.
 
Zwemmen
 
U kunt een feestje houden tijdens de gewone openingsuren van het zwembad. Op vertoon van uw bevestigingsmail betaalt u aan de kassa van het zwembad 2,50 euro per kind. Als begeleider betaalt u de gewone toegangsprijs.

Eten en drinken
 
Na het zwemmen gaat u met de hele groep naar de cafetaria. Laat ook hier uw bevestigingsmail zien. Afhankelijk van de formule die u gekozen hebt, betaalt u hier 6 euro of 7,50 euro per kind. 

Een tip!

De pretbaden staan elke week garant voor extra veel zwemplezier:

  • Het grote pretbad op woensdag van 14 tot 16 uur heeft een grote opblaasbare octopus en een loopmat.
  • In het weekend ligt er voor de kleintjes een heleboel speelgoed in en rond het doelgroepenbad en in het recreatiebad kunnen waaghalzen hun evenwicht testen op de meer dan tien meter lange loopmat.

Dresscode

Vergeet niet om al uw gasten op de hoogte te brengen van de dresscode. In het Netepark mag u enkel zwemmen in bikini, badpak en aansluitende zwembroek (boven de knie en zonder zakken). Om hygiënische redenen zijn losse shorts, bermuda's, onderbroeken, strings en rokken verboden.
 
Zelf een uitnodiging maken?
 
Hier kunt u een uitnodiging downloaden en afprinten.
 
Uitnodiging feestje Netepark (pdf, 2,5 MB)