Agenda

kamp: atletiek meerkamp

-

In samenwerking met ACHL specialiseren de kinderen zich een hele week in het meerkampen. Verschillende disciplines komen aan bod: verspringen, kogelstoten, hoogspringen, honderd meter … Wie gaat er op het einde van de week met een medaille naar huis?

Sporthal De VossenbergMarkgravenstraat 107 2200 Herentals
Meer lezen
Kleutersportstage © Play & SportKleutersportstage © Play & Sport

Kleutersportstage 'De grote vriendelijke reus' in Herentals

-

Voor wie? Een reus die misschien eigenaardige woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet. Daar gaat het boekje over waar wij deze week rond gaan knutselen, spelen en ravotten! Zou jij graag eens een reus zijn? Wat houdt dit juist allemaal in? 5 dagen sport-, spel-, knutselplezier Verzekering Gratis voor – en naopvang (vanaf 8u tot 17u) Medaille & Diploma Leuke gadgets De leukste gediplomeerde monitoren

Sport Vlaanderen HerentalsVorselaarsebaan 60 2200 Herentals

kamp: paardrijkamp

-

De kinderen gaan elke voormiddag naar Stal Cavaro, waar ze kunnen paardrijden. In de namiddag staat er een uitgebreid aanbod van sportspelen op het programma. De kinderen krijgen ook een sessie hockey in samenwerking met HC Artemis.

Sporthal De VossenbergMarkgravenstraat 107 2200 Herentals

kamp: circus en omnifun

-

In samenwerking met Locorotondo leren de kinderen de kneepjes van het circusvak. Jongleren, evenwicht, trapeze, doek … Dit wordt afgewisseld met een ruim aanbod aan andere sporten.

Sporthal De VossenbergMarkgravenstraat 107 2200 Herentals

kamp: prehistorie kamp

-

Van je joebadoebadoe! We lopen rond in een beestenvel en wonen in een rots. Tijdens dit kamp gaan we even terug in de tijd. Tijdens onze uitstap naar het Préhistomuseum in Luik leren we alles over de prehistorie. We kunnen er boogschieten, er is een blotevoetenpad en nog zoveel meer! In het Gallo-Romeins museum in Tongeren komen we alles te weten over de oermens. Uiteraard knutselen we onze eigen dinosaurus en spelen we verschillende spelen in thema.

Kosh campus ScheppersstraatScheppersstraat 9 2200 Herentals

kamp: striphelden kamp

-

Suske en Wiske, Jommeke of Kiekeboe? Tijdens dit kamp komen workshops aan bod als striptekenen, een eigen superheld maken … Uiteraard wordt er ook tijd gemaakt om strips te lezen. Dit alles wordt afgewisseld met verschillende spelen in thema.

Stedelijke Academie voor Beeldende KunstenMarkgravenstraat 77 2200 Herentals
Meer lezen
Voetbal- en tennisstage © Play & SportVoetbal- en tennisstage © Play & Sport

Voetbal & initiatie tennis in Herentals

-

Voor wie? Smeer je voetbalbenen maar in, want we maken ons klaar voor een weekje vol voetbalplezier! Ben je toch ook benieuwd of tennis niets voor jou is? Dan is dit de ideale mix. Wat houdt dit juist allemaal in? 5 dagen sport-, spel-, voetbal & tennis plezier Verzekering Gratis voor – en naopvang (vanaf 8u tot 17u) Medaille & Diploma Leuke gadgets De leukste gediplomeerde monitoren

Sport Vlaanderen HerentalsVorselaarsebaan 60 2200 Herentals

kamp: Atlantis onderwaterwereld

-

Diep in de zee, diep in de zee … Tijdens dit kamp komen de kinderen te weten welke schatten er verborgen liggen diep in zee. Tijdens onze uitstap naar Hidrodoe leren we alles over het water. Na het bezoek aan de Zoo van Antwerpen weten we welke dieren er allemaal onder water, maar ook boven water leven! Uiteraard kan een bezoek aan het Netepark niet ontbreken! We wisselen de uitstappen af met verschillende spelletjes in thema.

Sporthal De VossenbergMarkgravenstraat 107 2200 Herentals

kamp: alles met de bal

-

De naam verklapt het al, de hele week staat in het thema van ballen! Gooien, rollen, botsen, vangen … De beginselen van de verschillende balsporten komen aan bod. De kinderen krijgen een sessie hockey in samenwerking met HC Artemis.

Sporthal De VossenbergMarkgravenstraat 107 2200 Herentals
Meer lezen
Adventure Mix © Play & SportAdventure Mix © Play & Sport

Adventure Mix in Herentals

-

Voor wie? Een geweldige week boordevol avontuur en coole activiteiten zoals new games, blow-up parcours, boogschieten en bosspelen! Trek je ravotkleren en stoutste schoenen aan, want wij gaan geen enkel avontuur uit de weg! Dit is de adventure formule zonder overnachting. Wat houdt dit juist allemaal in? 5 dagen spel-, avontuurplezier Verzekering Gratis voor – en naopvang (vanaf 8u tot 17u) Medaille & Diploma Leuke gadgets De leukste gediplomeerde monitoren

Sport Vlaanderen HerentalsVorselaarsebaan 60 2200 Herentals

kamp: circus en spelen kamp

-

In samenwerking met Locorotondo leren de kinderen de kneepjes van het circusvak. Jongleren, evenwicht, trapeze, doek … Dit wordt afgewisseld met een ruim aanbod aan andere sporten. In samenwerking met HC Artemis staat er een workshop hockey op het programma.

Sporthal De VossenbergMarkgravenstraat 107 2200 Herentals

kamp: ABC sportkamp

-

Tijdens deze sportweek sporten de kinderen zo veel mogelijk letters van het alfabet. Atletiek, badminton, circus, dansen … Maar ook watersport en inlineskaten staan op het programma. In samenwerking met HC Artemis staat er een sessie hockey gepland. We gaan ook een dag naar het Netepark voor petanque, minigolf, rugby en honkbal. We zijn alvast benieuwd hoeveel letters de kinderen kunnen afvinken!

Kosh campus ScheppersstraatScheppersstraat 9 2200 Herentals