Lot in woongebied aan Sint-Jobsstraat te koop via gesloten enveloppe

Het stadsbestuur verkoopt een lot van 3a 57ca in woongebied in de Sint-Jobsstraat via het systeem van gesloten enveloppe. Het minimumbod bedraagt 60.000 euro. Dat is de marktwaarde van het lot. U kunt bieden van maandag 3 juli tot en met maandag 28 augustus om 10 uur.

Kandidaat-kopers bezorgen het aankoopaanbod, de ontwerpakte en het opmetingsplan ingevuld, ondertekend en onder gesloten omslag aan Stadsbestuur Herentals, dienst patrimonium, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals.

Vermeld op de voor- en achterzijde van de gesloten omslag: "Bod lot 1 Sint-Jobsstraat Herentals" en "Omslag niet openen - Bieding onder gesloten omslag".

Op maandag 28 augustus om 10 uur worden de biedingen geopend in de raadzaal in het administratief centrum. Kandidaat-kopers mogen hierbij aanwezig zijn. Elk bod wordt hardop voorgelezen. Het lot wordt toegewezen aan de kandidaat-koper die het hoogste bod heeft uitgebracht. Dit bod is bindend en definitief. Er is bij de opening geen recht op hoger bod.

De hoogste bieder moet ten laatste één week na de openbare zitting een voorschot van 10 procent storten. Na ontvangst keurt het schepencollege het aankoopaanbod goed en wordt de authentieke akte verleden.

Sint-Jobsstraat Herentals