Vacatures voor administratief medewerker

Stad Herentals zoekt 4 administratief medewerkers die mee bouwen aan een klantgerichte dienstverlening

Wil jij de burgers en bezoekers van Herentals op een vriendelijke, correcte en snelle manier te woord staan? Zijn nauwkeurigheid, flexibiliteit, stressbestendigheid, respect en verantwoordelijkheidszin voor jou vanzelfsprekend? Dan ben jij misschien één van onze nieuwe administratieve medewerkers. We hebben 4 vacatures. Kies het profiel dat het best bij jou past en solliciteer!

 • Voor het stadsloket zoeken we 1 medewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt van burgers en bezoekers aan de balie en de telefoon. Je verwijst klanten snel en gericht door, je levert allerhande documenten en producten af en je beheert mee de kassa. Voor het stadsloket moet je vooral klantgericht, stressbestendig, heel nauwkeurig en flexibel zijn.
 • Voor de dienst vreemdelingen zoeken we 2 medewerkers. Je onthaalt nieuwe burgers en je zorgt voor de opvolging van dossiers en documenten. Voor deze job moet je je snel kunnen inwerken in de gespecialiseerde regelgeving. Je bent uiteraard heel klantgericht en je staat open voor diversiteit.
 • Voor het Netepark zoeken we 1 medewerker voor de kassa en het onthaal. Je verkoopt toegangstickets, beantwoordt de telefoon, je zorgt mee voor een vlotte toegang van de bezoekers tot het zwembad en recreatiedomein en je werkt ook backoffice.  Voor deze job moet je vooral stressbestendig zijn en snel kunnen schakelen.

 

Aanwervingsvoorwaarden

Je beschikt over een diploma van de middelbare school. 

 

Wij bieden

 • heel afwisselende jobs waar jij écht het verschil kan maken in een mensgerichte organisatie
 • een goede werk-privé balans
 • maaltijdcheques van 8 euro
 • hospitalisatieverzekering
 • mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer)

Aan de functie van administratief medewerker is de weddeschaal C1-C3 verbonden. De geïndexeerde bruto maandwedde in niveau C1 bedraagt minimum 1.965,88 euro.  Wil je hier graag meer informatie over, laat dan zeker je loon berekenen door onze personeelsdienst. Stel je vraag op 014 28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be. Zij helpen je met plezier verder.

 

Solliciteren

Voor al deze functies kun je solliciteren tot en met 30 mei 2021. Bezorg je brief en cv aan info@herentals.be ter attentie van College van burgemeester en schepenen, administratief centrum, Augustijnenlaan 30 in Herentals.

 

Prescreening tot en met 6 juni 2021

De eerste selectie gebeurt met een digitale proef waarmee we jouw vaardigheden en capaciteiten testen. Deze  test gebeurt via Thalento, een online platform met assessmentproeven. Het bevat zowel persoonlijkheids-, motivatie-, capaciteits- als kennistesten (bijv. word/excel). Voor deze functies testen we volgende competenties:

 • verbaal redeneervermogen: we gaan na in welke mate jij verbanden kan leggen tussen boodschappen
 • snelheid en nauwkeurigheidstest: we gaan na in welke mate je snel en nauwkeurig kan werken
 • data-controle: dit is een concentratietest: we gaan na in welke mate je in staat bent data te controleren in verschillende situaties.

De resultaten van deze testen worden vergeleken met de resultaten van de normgroep. Dit is een steekproef van geteste personen met de opleidingsgraad middelbaar onderwijs.

Je kan je niet voorbereiden op deze testen.

Deze proef moet je voor 6 juni 2021 afleggen. De schriftelijke en mondelinge proeven volgen eind juni.