Vacature voor teamleider gebouwen

niveau C, voltijds, vast contract

 

Ben jij een geboren coördinator? Kun je snel en efficiënt onderhouds-, renovatie- en herstellingsprojecten plannen voor een enthousiast team van 15 stielmannen? Is dringend voor jou eerder een stimulans dan een drempel? Heb je een behoorlijke dosis affiniteit met loodgieterij, verwarming en elektriciteit en ben je bereid je voortdurend bij te scholen? Kun je medewerkers begeesteren, kostenefficiënt werken en goed onderhandelen met leveranciers?

Dan ben jij misschien onze nieuwe teamleider gebouwen?

Wervingsvoorwaarden

Je hebt een diploma hoger middelbaar onderwijs (toegang tot niveau C) en 3 jaar beroepservaring. Je hebt een rijbewijs B.

Wij bieden 

  • een uitdagende job in een inspirerende omgeving
  • maaltijdcheques van 8 euro
  • hospitalisatieverzekering
  • mobiliteitsvergoeding (fiets/openbaar vervoer)

Het loon C4-C5 bedraagt minimaal 30.011 euro en maximaal 42 264 euro bruto per jaar. Wil je meer info over je wedde? Bel of mail naar de dienst personeel en organisatie: 014-28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be. Zij maken voor jou een berekening op maat.

Wil je meer info over de job?

Bel of mail naar diensthoofd Sophie: 014-28 50 50 of sophie.mertens@herentals.Be

Wil je onmiddellijk solliciteren? Zeker doen!

Stuur je kandidatuur naar info@herentals.be ter attentie van het college van burgemeester en schepenen, administratief centrum, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals uiterlijk op 5 november 2021. Jouw kandidatuur bevat een kopie van het gevraagde diploma en een duidelijk en uitgebreid CV. De schriftelijke test is gepland op 17 november, het interview op 7 december 2021.