Vacature voor teamleider dienst omgeving

Ben jij een teamleider én een teamspeler?

Voor de dienst omgeving zoeken we een nieuwe collega die een klein team coacht. Je bent de verbindingsfiguur tussen de werkvloer en het diensthoofd en een spilfiguur in de goede werking van de dienst. Je bent geïnteresseerd in de basistaken van de dienst omgeving en ruimtelijke ordening en je kunt je hierin inwerken zodat je het eerste aanspreekpunt wordt voor onze klanten. Je werkt heel nauwkeurig, klantgericht en dienstverlenend. Je zorgt voor de opvolging en verwerking van de mailbox en briefwisseling.

Aanwervingsvoorwaarden

Je hebt een diploma secundair onderwijs en je kan minstens drie jaar ervaring aantonen als leidinggevende of als administratief expert.

Wij bieden 

  • een boeiende job in een tof team dat in volle groei is
  • een voltijds contract van onbepaalde duur
  • maaltijdcheques van 8 euro, hospitalisatieverzekering en mobiliteitsvergoeding (fiets/openbaar vervoer)

Aan deze functie is de weddeschaal C4-C5 verbonden. De geïndexeerde bruto maandwedde in niveau C4 bedraagt minimum 2.858,14 euro. Wil je meer info over je wedde? Bel of mail naar de dienst personeel en organisatie: 014-28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be. Zij maken graag een simulatie van je loon.

Wil je onmiddellijk solliciteren? Zeker doen!

Bezorg je kandidatuur uiterlijk op 22 augustus 2021 aan  info@herentals.be ter attentie van het college van burgemeester en schepenen, administratief centrum, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals. Jouw kandidatuur bevat een kopie van het gevraagde diploma en een duidelijk en uitgebreid CV.

De schriftelijke proef is gepland op maandag 6 september, de hoogst gerangschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een assessment op 13 september. De mondelinge proef is gepland op 23 september.

Wil je meer info over de job? Bel of mail dan diensthoofd Jill Loos, 014-28 50 50 of jill.loos@herentals.be