Vacature voor stedenbouwkundige (projectleider omgeving)

niveau A, voltijds, vast contract

Heb jij een intrinsieke interesse in stadsontwikkeling, stedenbouw en vergunningenbeleid? Heb je een duidelijke visie over de toekomst van milieu, mobiliteit en duurzaamheid? Ben jij bovendien een natuurlijk netwerker, krijg je mensen gemakkelijk rond de tafel en houd je ervan complexe dossiers mee vorm te geven? Sta jij je mannetje als er knopen doorgehakt moeten worden? Kortom,  steek jij de “GO” mee in onze GOA (gemeentelijk omgevingsambtenaar)?  Dan is de dienst omgeving met zijn gedreven collega’s de plaats voor jou!

Wat verwachten wij van jou?

Herentals is een bloeiende stad, met een groot ontwikkelingspotentieel in de vorm van inbreidings- en opwaarderingsprojecten, reconversie en herbestemmingen. De stad werkt masterplannen uit voor haar dorpskernen en stedelijke woonwijken. Diverse typen stadsontwikkelingsprojecten waar jij je tanden in kan zetten. Dit doe je vanzelfsprekend niet alleen. Je werkt samen met verschillende ontwikkelaars, architecten en studiebureaus en vanzelfsprekend ook met de collega’s binnen de eigen dienst en andere stadsdiensten zoals technische dienst en de dienst patrimonium.  Jij brengt de diverse adviezen samen stemt op elkaar af waar mogelijk. En als er een knoop doorgehakt moet worden, dan bereid je vanuit jouw expertise en ervaring een onderbouwd, integraal advies voor aan het bestuur.

Aanwervingsvoorwaarden

  • diploma dat toegang geeft tot het niveau A of voldoende ervaring om op masterniveau te denken en werken. In het laatste geval bent u bereid een capaciteitsproef af te leggen.

Wij bieden

  • Een voltijdse functie in contractueel verband
  • Een inspirerende en afwisselende job
  • Een mensgerichte organisatie
  • Een goede werk-privébalans
  • Maaltijdcheques van 8 euro
  • Hospitalisatieverzekering
  • Mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer)

Aan de functie van projectleider omgeving is de weddeschaal A1a-A3a verbonden. De geïndexeerde bruto jaarwedde in niveau A1a bedraagt minimum 37.295,7 euro. Deze functie is een knelpuntberoep, dus als je bovendien in de privésector of als zelfstandige ervaring hebt, dan nemen we al jouw relevante privé-ervaring mee in je verloning! Wil je hier graag meer informatie over, laat dan zeker je loon berekenen door onze personeelsdienst! Stel je vraag op 014 28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be. Zij helpen je met plezier verder.

Wil je meer informatie over de job, het team, onze organisatie?

Neem contact op met Jill Loos, op het nummer 014-28 50 50 of via jill.loos@herentals.be. Jill is ons diensthoofd en de rots in de branding voor de dienst omgeving. Zij beantwoordt graag je vragen, dus twijfel niet om met haar contact te nemen.

Wil je onmiddellijk solliciteren?

Zeker doen! Bezorg je brief en cv uiterlijk op 16 september 2021 aan info@herentals.be ter attentie van het college van burgemeester en schepenen, Administratief centrum, Augustijnenlaan 30 in Herentals