Vacature voor projectleider mobiliteit

niveau A, voltijds, vast contract, knelpuntberoep, wervingsreserve van 2 jaar

Stad Herentals gaat resoluut voor een duurzaam mobiliteitsbeleid. We zetten in op de modal shift – we willen onze inwoners en bezoekers stimuleren om meer duurzame en minder belastende vervoersmiddelen te gebruiken. Om dit te bereiken, werken wij voortdurend aan een aangepaste infrastructuur en daar kun jij als projectleider mobiliteit je steentje bijdragen. Je begeleidt van zeer nabij de opmaak van een nieuw mobiliteitsplan binnen het beleidsplan ruimte. 

Aanwervingsvoorwaarden

Je hebt minimaal een masterdiploma of daarmee gelijkgesteld onderwijs. Als je geen masterdiploma hebt, dan ben je bereid om een capaciteitsproef af te leggen die peilt of je voldoende ervaring hebt om op masterniveau te denken en werken. Deze vacature staat ook open voor laatstejaarstudenten. In dat geval kan je een gunstig einddiploma voorleggen ten laatste op het moment van je aanstelling.

Wij bieden

 • voltijds contract onbepaalde duur + opname in wervingsreserve van 2 jaar
 • concurrentiële wedde in A-niveau: de geïndexeerde bruto maandwedde bedraagt minimaal 3.641,48 euro (A1a, trap 0) en maximaal 6.408,01 euro (A3a, trap 24). Dit is een knelpuntberoep. Alle relevante ervaring in de privésector of als zelfstandige wordt dus meegeteld in je loon. Voor een loonsimulatie: 014-28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be.
 • maaltijdcheques van 8 euro, ecocheques, glijdende werkuren, occasioneel telewerk mogelijk, gunstige verlofregeling, hospitalisatieverzekering, eindejaarstoelage, mogelijkheid tot fietsleasing, fietsvergoeding of volledige terugbetaling abonnement openbaar vervoer. Lees wat Herentals je te bieden heeft op www.herentals.be/stadherentalsrekruteert

Solliciteren

 • Solliciteer tot en met 26 februari 2023 via personeelsdienst@herentals.be of stuur een brief naar dienst personeel en organisatie, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals
 • Heb je geen masterdiploma maar wel relevante ervaring, dan nodigen we je uit voor een capaciteitsproef tussen 6 en 10 maart 2023. Slaag je hiervoor, dan kan je deelnemen aan de andere proeven.
 • Word je geselecteerd dan ontvang je op 15 maart een thuisopdracht die je op 22 maart 2023 indient.
 • De 3 best gerangschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een assessment (voormiddag) en selectiegesprek (namiddag) op 6 april.
 • Op de schriftelijke en mondelinge proef behaal je minimum 50%. De resultaten van het assessment zijn richtinggevend voor de jury.
 • Ben je geslaagd maar niet aangeworven, dan word je in de wervingsreserve opgenomen gedurende 2 jaar.

Nog vragen?

 • Vragen over de functie of het team? Neem contact op met Kristof Gommers tijdens kantooruren op het nummer 014-28 50 50 of kristof.gommers@herentals.be. Kristof is diensthoofd technische dienst. Hij beantwoordt graag je vragen, dus twijfel niet om met hem contact te nemen.
 • Andere vragen? Contacteer de dienst personeel en organisatie, 014-28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be