Vacature voor maatschappelijk werker met open geest en de voeten op de grond

niveau B, deeltijds, vast contract

  

Werk jij graag in een bruisende omgeving, met heel verscheiden doelgroepen? Ben je bovendien op zoek naar een job met afwisseling, een stevige portie verantwoordelijkheid en veel contacten? Dan zijn onze collega’s van dienstencentrum Convent 2 op zoek naar jou!  

Functiebeschrijving

In Convent 2 werken elke dag tien vaste medewerkers samen met vrijwilligers voor alle inwoners van Herentals, Morkhoven en Noorderwijk. Je kan er terecht voor vormingen, taalcursussen, creatieve workshops (bloemschikken, schilderen,…) of gewoon om andere mensen te ontmoeten. Ook voor een brede waaier aan welzijnsvragen (zoals o.a. over thuiszorgdiensten, dementie, vervoerdiensten, sociale dienstverlening voor senioren,…) ben je er altijd welkom.

Om het team te versterken zijn we op zoek naar een halftijdse maatschappelijk werker. Je bent, samen met een andere halftijdse collega, verantwoordelijk voor verschillende taken. Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor de maaltijdbedeling aan huis, het sociaal restaurant en de mindermobielencentrale en de dienst aangepast vervoer. Ook sta je in voor de  buurtwerking op het Begijnhof en coördineer je de dienst hygiënische zorg. Een uiteenlopend takenpakket dus, dat flexibiliteit van je vraagt en tegelijkertijd een doordachte aanpak. Om snel te kunnen schakelen in deze job heb je vanzelfsprekend een heel goede kennis nodig van de sociale kaart, een stevig netwerk en creatieve, open geest.

Waar kom je terecht?

In een dynamisch, warm en hecht team, dat klaarstaat voor elkaar en inspringt als de situatie het vraagt. Een groep van teamspelers met veel respect voor elkaar en voor de vrijwilligers, cliënten en bezoekers van het dienstencentrum. Ben je bijna overtuigd van deze toffe job, maar heb je nog vragen, neem dan zeker eens contact op met domeinverantwoordelijke thuisdiensten Betty Peeters. Zij geeft je graag meer uitleg over de functie (haar contactgegevens verder in deze vacature).

Aanwervingsvoorwaarden

  • Je beschikt over een bachelordiploma maatschappelijk werk of bent bachelor in de sociale gezondheidszorg.
  • Je slaagt voor het examen met een schriftelijk gedeelte op maandagavond 22 maart 2021 (18 – 19.30 uur)en een interview op woensdag 31 maart 2021.

We bieden

  • Een halftijdse functie voor onbepaalde duur als maatschappelijk werker in een mensgerichte omgeving.
  • Een goede werk-privé balans
  • Maaltijdcheques
  • Hospitalisatieverzekering
  • Mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer)

Aan de functie van maatschappelijk werker is de weddeschaal B1-B3 verbonden. De geïndexeerde bruto maandwedde in niveau B1 bedraagt minimum 2.509,94 euro. Wil je hier graag meer informatie over, laat dan zeker je loon berekenen door onze personeelsdienst! Stel je vraag op 014 28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be. Zij helpen je met plezier verder.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de job, het team, onze organisatie, dan kan je contact opnemen met Betty Peeters op het nummer 014282002 of via mail betty.peeters@herentals.be. Betty is onze domeinverantwoordelijke thuiszorg en de leidinggevende van de maatschappelijk werker. Zij beantwoordt graag je vragen, dus twijfel niet om met haar contact te nemen.

Wil je onmiddellijk solliciteren?

Zeker doen! Bezorg je brief en cv uiterlijk op 12 maart 2021 op info@herentals.be ter attentie van: College van burgemeester en schepenen, Administratief centrum, Augustijnenlaan 30 in Herentals