Vacature voor expert personeel

Vaste job met contract bepaalde duur

Voor onze dienst personeel en organisatie zijn wij op zoek naar een voltijdse, tijdelijke expert 

Onze dynamische stad is voortdurend in ontwikkeling en verandering. En dat merken we ook aan onze aanwervingen. Daarom zoeken we iemand die al onze  selecties mee in goede banen kan leiden. Van het voeren van een intakegesprek met het betrokken diensthoofd, het opmaken of bijsturen van een  functiebeschrijving, het linken van de juiste competenties en het opmaken van verbeterleidraden tot het deelnemen aan een jury en het maken van  electieverslagen. Een hele boterham dus!
Dat doe je vanzelfsprekend niet alleen. Samen met de coördinator personeelsadministratie en twee administratieve collega's overleg je regelmatig en zorg je voor een gestroomlijnd proces. Het team waarin je terecht komt is echt top. We werken heel erg hard, maar we lachen ook vaak en helpen elkaar. 
Denk jij dat je goed bij ons past? Solliciteer dan vandaag nog.

Aanwervingsvoorwaarden
Heb jij een bachelordiploma, al enige kennis van selecties, maar vooral een stevige werkhouding, een goed logisch denkvermogen en ben je communicatievaardig? Overtuig ons dan in jouw brief en cv dat jij de geknipte persoon bent voor de job.  

Wij bieden

  • een tijdelijk voltijds contract van 6 maanden, met reële kans tot verlenging
  • een mensgerichte organisatie en een goede werk-privébalans
  • maaltijdcheques van 8 euro, hospitalisatieverzekering en mobiliteitsvergoeding (fiets/openbaar vervoer)

Aan deze functie is de weddeschaal B1-B3 verbonden. De geïndexeerde bruto maandwedde in niveau B1 bedraagt minimum 2.509,94 en maximum 4.229,18 euro.

Wil je onmiddellijk solliciteren? Zeker doen!
Stuur je kandidatuur naar info@herentals.be ter attentie van het college van burgemeester en schepenen, administratief centrum, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals uiterlijk op 31 augustus 2021. Het selectiegesprek is gepland op 6 september 2021.
Jouw kandidatuur bevat een kopie van het gevraagde diploma en een duidelijk en uitgebreid CV. 
Wil je meer info over de job? Bel of mail Kaat Raeymaekers, diensthoofd personeel en organisatie: 014-28 50 50 of kaat.raeymaekers@herentals.be .