Vacature voor expert lokale economie met een hart voor ondernemers

Ken je je weg in de wereld van ondernemers, handel en horeca?  Spreek en versta jij hun taal? Heb je vernieuwende ideeën om de Herentalse ondernemers te ondersteunen? Ben je zelf ondernemend, samenwerkingsbereid en polyvalent inzetbaar? Dan word jij misschien de nieuwe expert lokale economie van stad Herentals. We zoeken een heel klantgericht expert die de economische bedrijvigheid in onze stad – binnen en buiten het kernwinkelgebied – behartigt en stimuleert. Je begeleidt dossiers van nieuwe ondernemers. Je geeft advies over uitbatingsvergunningen en socio-economische vergunningen, je coördineert de werkzaamheden van de vzw Handelshart Herentals. Je bouwt mee aan  een stad die zowel voor de ondernemers als voor de klanten attractief is. Je bent een krak in het overleggen, terugkoppelen, plannen en kan praktische zaken behartigen zoals vergunningen, vragen van ondernemers beantwoorden maar ook op middellange en lange termijn een handelsvriendelijk beleid uitwerken.

Aanwervingsvoorwaarden

Je hebt een diploma dat toegang geeft tot het niveau B of voldoende ervaring om op bachelorniveau te denken en werken. In het laatste geval ben je bereid een capaciteitsproef af te leggen.

Wij bieden

  • een voltijdse functie in contractueel verband
  • een inspirerende en afwisselende job en de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de economische, culturele en toeristische visie van stad Herentals
  • een mensgerichte organisatie en een goede werk-privébalans
  • maaltijdcheques van 8 euro, hospitalisatieverzekering en mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer)

Aan deze functie is de weddeschaal B1-B3 verbonden. De geïndexeerde bruto maandwedde in niveau B1 bedraagt minimum 2.509,94 euro.

Wil je meer informatie over je loon? Stel je vraag op 014-28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be.

Wil je meer informatie over de job, het team, onze organisatie? Neem contact op met adjunct algemeen directeur, Tanja Mattheus, op het nummer 0473-81 14 76 of via tanja.mattheus@herentals.be. Zij beantwoordt graag je vragen, dus twijfel niet om met haar contact te nemen.

Wil je onmiddellijk solliciteren? Zeker doen! Bezorg je brief en cv uiterlijk op 24 mei 2021 aan info@herentals.be ter attentie van College van burgemeester en schepenen, Administratief centrum, Augustijnenlaan 30 in Herentals.