Vacature voor expert communicatie

Vaste job met contract onbepaalde duur

De expert communicatie maakt deel uit van een enthousiast, collegiaal en hardwerkend team en is de rechtstreekse liaison met de vrijetijdsdiensten van stad Herentals. Het communicatieteam stroomlijnt berichtgeving en communicatiekanalen binnen het citymarketingplan, de missie en visie en het DNA van de stad.

Wat verwachten wij van jou?

Je past vrijetijdsactiviteiten evenwichtig in de Stadskrant, persberichten, nieuwsbrieven, sociale media, enz. Je bent een krak in copywriting, maar ook in opmaak- en videoprogramma’s. Je kunt heel snel schakelen, je krijgt energie van korte deadlines en veeleisende klanten, je zoekt altijd naar oplossingen en kunt goed relativeren, je bent een echte teamspeler en je hebt een groot inlevingsvermogen.

Voorwaarden

Je hebt een diploma dat toegang geeft tot het niveau B.

Wij bieden

Een boeiende, uitdagende en zeer afwisselende job binnen een ernstig, maar heel collegiaal en tof team. Dit is een functie waarin je creativiteit, engagement en betrokkenheid vindt.

  • een goede werk-privé balans
  • maaltijdcheques van 8 euro
  • hospitalisatieverzekering
  • mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer)

Aan deze functie is de weddeschaal B1-B3 verbonden. De geïndexeerde bruto maandwedde in niveau B1 bedraagt minimum 2.509,94 euro.  Wil je hier graag meer informatie over, laat dan je loon berekenen door onze personeelsdienst. Stel je vraag op 014 28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be.

Voor inhoudelijke vragen over de functie, neem je contact op met Jef Versmissen, 014-28 50 50 of jef.versmissen@herentals.be. Hij is diensthoofd van de dienst communicatie en participatie.

Solliciteren

Solliciteer voor 2 juli 2021 via info@herentals.be ter attentie van het college van burgemeester en schepenen. Je krijgt een thuisopdracht waar je kan aan werken tussen 8 en 31 juli 2021. Als je geslaagd bent, dan word je uitgenodigd voor een selectiegesprek op 12 of 13 augustus 2021.