Vacature voor expert boekhouding

bachelorniveau, voltijds, vast contract + wervingsreserve 2 jaar, knelpuntberoep

 

Ben jij een teamspeler met oog voor details en cijfers, maar heb je ook een goed gevoel voor humor? Heb je een kritische geest en schuw je het initiatief niet?  Dan ben jij misschien de nieuwe expert boekhouding voor het team financiën van stad Herentals.

Je voert uiteraard de boekhouding samen met je collega’s. Maar je krijgt ook de ruimte om met frisse blik onze huidige werkwijze in vraag te stellen. Je mag voorstellen formuleren om de boekhoudkundige processen efficiënter te maken en bij te sturen. Wij verwachten dat je zoekt naar oplossingen, geduldig en klantgericht bent en dat je goed kunt samenwerken met collega’s van je eigen, maar ook andere diensten. 

Jouw profiel

  • schoolverlaters zijn zeker welkom. Kandidaten krijgen sowieso een interne opleiding
  • je kan vlot werken met de Office-pakketten
  • je bent een kei in Excel
  • je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband
  • je werkt zeer nauwkeuring en je hebt affiniteit met cijfers
  • je hebt inzicht in de functie en de werking van de gemeentelijke diensten of je bent bereid je hierin te verdiepen

Voorwaarden

  • je hebt minimaal een bachelor-diploma

Wij bieden je 

  • voltijds contract onbepaalde duur + opname in wervingsreserve van 2 jaar
  • maaltijdcheques van 8 euro, glijdende werkuren, gunstige verlofregeling, hospitalisatieverzekering, eindejaarspremie, fietsvergoeding of volledige terugbetaling van je abonnement openbaar vervoer
  • concurrentiële weddeschaal in B-niveau: de minimale geïndexeerde bruto maandwedde in B1 is 2.560,11 euro. Dit is een knelpuntberoep. Relevante anciënniteit als zelfstandige of werknemer (die je met attesten kunt bewijzen) wordt dus onbeperkt meegerekend. Wil je een simulatie op maat? Bel of mail de dienst personeel en organisatie: 014-28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be 

Interesse?
Bezorg je sollicitatiebrief, cv en een kopie van je diploma uiterlijk op 5 december 2021 via mail aan info@herentals.be aan college van burgemeester en schepenen of via brief, Administratief Centrum, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals. Als je geselecteerd wordt, word je uitgenodigd voor een schriftelijke proef op 21 december 2021. Als je geslaagd bent, word je uitgenodigd voor een mondelinge proef in de tweede week van januari 2022.

Vragen over de functie?
Neem gerust contact op met Annie Roofthooft, zij is diensthoofd/deskundige boekhouding: annie.roofthooft@herentals.be of 014-28 50 50.