Vacature voor een techniekerloodgieterij en sanitair

niveau D4-D5, contractueel, voltijds, met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar, knelpuntberoep

Herentals is voor heel wat talent een thuishaven en een kruispunt voor wie vooruit wil. Onze inwoners bieden we alle faciliteiten en dienstverlening van een centrumstad. Voor uw ambitie het centrum van waaruit u verder komt als technieker loodgieterij en sanitair.

Functiebeschrijving

U soldeert en buigt koperen buizen, buigt metalen buizen koud hydraulisch, verwerkt en plaatst polyethyleen afvoerleidingen en PVC afvoerbuizen. U bepaalt het sanitair installatiewerk, plaatst en onderhoudt sanitaire kranen, ontluchtingssystemen en toestellen. U plaatst elektrische verwarmingstoestellen en stelt ze in gebruik, ontstopt afvoerleidingen, monteert en onderhoudt specifieke sanitaire installaties, zoals waterbehandeling, bedient de schroefdraadsnijmachine en past schroefdraadsnijverbindingen toe. U monteert en maakt verbindingen met diverse technieken, zoals bouten, schroeven, pluggen en lijmen. U voert ook herstellingen uit aan dakgoten en noodherstellingen aan daken.

Aanwervingsvoorwaarden
  • U kan minstens vier jaar relevante ervaring aantonen;

  • U slaagt voor de selectieprocedure: een praktische op 2 maart 2021 en een interview op 25 maart 2021.

Wij bieden
  • een dynamische werkomgeving met persoonlijke ontwikkelingskansen;
  • maaltijdcheques;
  • hospitalisatieverzekering;
  • mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer).

Aan de functie van technieker is de weddeschaal D4-D5 verbonden. De geïndexeerde bruto jaarwedde in niveau D4 bedraagt minimum 29.422,9 en maximum 38.214,95 euro.
Als uw beroepservaring in de privésector of als zelfstandige relevant is voor deze functie, krijgt u graadanciënniteit, niveauanciënniteit en dienstanciënniteit.

Solliciteren

Bezorg uw kandidaatstelling met een uitgebreid en duidelijk cv uiterlijk op 14 februari 2021 aan:
College van burgemeester en schepenen
administratief centrum
Augustijnenlaan 30
2200 Herentals

of

info@herentals.be