Vacature voor een gemeenschapswacht-GAS-vaststeller

niveau C, contractueel, halftijds gemeenschapswacht-vaststeller, halftijds GAS-vaststeller, met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar

Herentals is voor heel wat talent een thuishaven en een kruispunt voor wie vooruit wil. Onze inwoners bieden we alle faciliteiten en dienstverlening van een centrumstad. Voor uw ambitie het centrum van waaruit u verder komt als gemeenschapswacht-GAS-vaststeller.

 
Functiebeschrijving

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan een nette, veilige stad, waarin het aangenaam is om te leven en te vertoeven, dan is dezez fundtie u op het lijf geschreven.

Als gemeenschapswacht-GAS-vaststeller levert u een bijdrage aan de verhoging van de algemene veiligheid en leefbaarheid in Herentals. U voert specifieke ondersteunende opdrachten uit voor diverse stadsdiensten. U bent zichtbaar aanwezig in het straatbeeld, bent een belangrijk aanspreekpunt voor de burger en geeft actief informatie aan de burger en bezoeker van onze stad. U vormt een schakel tussen de burger en het bestuur en u zorgt mee voor een aangename, propere en veilige stad. Op het terrein bouwt u het preventiebeleid mee uit door middel van acties, begeleidingen en controles. De gemeenschapswacht-GAS-vaststeller zal preventief optreden door te informeren, sensibiliseren en melden en zal, indien nodig, repressief optreden.

Als GAS-vaststeller bij het team reiniging staat u onder meer in voor het opsporen en opvolgen van sluikstorten.

Bekijk zeker ook de gedetailleerde functiebeschrijving hieronder.

 
Aanwervingsvoorwaarden
  • U bent minimum 18 jaar.

  • U heeft de Belgische nationaliteit.

  • U heeft een diploma dat toegang geeft tot het niveau C (secundair onderwijs);

  • U hebt een onbesproken gedrag en kunt dat aantonen met een uittreksel uit het strafregister;

  • U slaagt voor de selectieprocedure: een schriftelijke en praktische proef op 29 september 2020 en een interview op 12 oktober 2020.

 
Wij bieden
  • een dynamische werkomgeving met persoonlijke ontwikkelingskansen;
  • maaltijdcheques;
  • hospitalisatieverzekering;
  • mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer).

Aan de functie van gemeenschapswacht-GAS-vaststeller is de weddeschaal C1-C3 verbonden. De geïndexeerde bruto jaarwedde in niveau C1 bedraagt minimum 23.590,55 en maximum 38.214,95 euro.

 
Solliciteren

Bezorg uw kandidaatstelling met een uitgebreid en duidelijk cv, een recent uittreksel uit het strafregister en een kopie van het gevraagde diploma uiterlijk op 14 september 2020 aan:

College van burgemeester en schepenen
administratief centrum
Augustijnenlaan 30
2200 Herentals