Vacature voor een administratief medewerker staf algemeen directeur

niveau C, voltijds, vast contract

Veelzijdige, stressbestendige administratieve topper

Ben jij een administratieve duizendpoot die niet bang is van werkdruk, een goede pen heeft en liefde voor de Nederlandse taal? Vind je discretie net zo belangrijk als teamgeest? Kun je rustig blijven en snel oplossingen zoeken? Dan ben jij misschien de nieuwe collega van het team dat de algemeen directeur ondersteunt.

Wij verwachten van jou dat je de werking van een stadsbestuur al kent of op heel korte termijn wil leren. Je komt terecht in een rustig, jong en gedreven team van 5 personen dat wordt geleid door een ervaren diensthoofd.

Wervingsvoorwaarden

Je hebt een diploma hoger middelbaar onderwijs (toegang tot niveau C).

Wij bieden 

  • voltijds contract onbepaalde duur
  • concurrentiële weddeschaal in C-niveau: de minimale geïndexeerde bruto maandwedde in C1 is 2.005,17 euro. Wil je een simulatie op maat? Bel of mail de dienst personeel en organisatie: 014-28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be
  • glijdende werkuren
  • maaltijdcheques van 8 euro, gunstige verlofregeling, hospitalisatieverzekering, eindejaarspremie
  • fietsvergoeding of volledige terugbetaling van je abonnement openbaar vervoer.

Wil je meer info over de job?

Bel of mail naar het secretariaat: 014-28 50 50 of secretariaat@herentals.be 

Wil je onmiddellijk solliciteren? Zeker doen!

Stuur je kandidatuur naar info@herentals.be ter attentie van het college van burgemeester en schepenen, administratief centrum, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals uiterlijk op 29 oktober 2021. Jouw kandidatuur bevat een kopie van het gevraagde diploma en een duidelijk en uitgebreid CV. Je krijgt op 4 november een thuisopdracht (Thalento-proef verbaal redeneervermogen) toegestuurd die je uiterlijk op 7 november indient. Als je hiervoor slaagt, word je op 16 november uitgenodigd voor een schriftelijke test en op 29 november voor een interview.