Vacature voor een administratief medewerker communicatie en participatie

Stad Herentals zoekt een stressbestendige medewerker met redactionele en grafische kwaliteiten

Bent u op zoek naar een creatieve job met spannende deadlines en uiteenlopende vragen uit vele hoeken? De dienst communicatie en participatie is op zoek naar een stressbestendige collega met redactionele en grafische kwaliteiten, met kennis van sociale media en met een groot hart voor de samenleving.

U werkt actief mee aan de opmaak van nieuwsberichten, drukwerk, Stadskrant en UiT-Brochure. U staat in voor het onderhoud van de website en creëert posts voor sociale media.

Kunt u video's maken? Dat is zeker een meerwaarde.

U overlegt met andere diensten om hen te ondersteunen in de promotie van hun activiteiten. U bent een uitgesproken teamspeler en een naderende deadline is voor u een uitdaging.

Bekijk zeker ook de gedetailleerde functiebeschrijving hieronder.

Aanwervingsvoorwaarden

  • U heeft een diploma dat toegang geeft tot het niveau C (secundair onderwijs);
  • U slaagt voor de selectieprocedure: een thuisopdracht en een interview
  • De eerste selectie gebeurt met een opdracht die je thuis mag uitvoeren. Je krijgt hiervoor tijd van 27 juli tot en met 3 augustus 2021. Als u na deze proef geselecteerd wordt, ontvangt u een uitnodiging voor de mondelinge proeven eind augustus.

Wij bieden

  • een dynamische werkomgeving met persoonlijke ontwikkelingskansen;
  • maaltijdcheques;
  • hospitalisatieverzekering;
  • mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer).

Aan de functie van administratief medewerker is de weddeschaal C1-C3 verbonden. De geïndexeerde bruto jaarwedde in niveau C1 bedraagt minimum 23.590,55 en maximum 38.214,95 euro.

Solliciteren

Bezorg uw kandidaatstelling met een uitgebreid en duidelijk cv en een kopie van het gevraagde diploma uiterlijk op 27 juli 2021 aan college van burgemeester en schepenen, administratief centrum, Augustijnenlaan 30 in Herentals of via info@herentals.be