Vacature voor administratief medewerkers tijdelijke contracten

Administratief medewerkers voor dienst vreemdelingenzaken en technische dienst

niveau C, voltijds, tijdelijk contract

Ben je administratief heel sterk, nauwkeurig, klantgericht, zelfstandig en leergierig? Wil je graag bij stad Herentals werken? Solliciteer dan voor deze tijdelijke functies. Je kunt in de loop van juni al starten. Je krijgt alle tijd en gelegenheid om je in te werken en om onze organisatie te leren kennen. In de loop van 2022 of 2023 kun je dan deelnemen aan een selectieprocedure voor een vast contract.

Jouw taken

  • technische dienst: je ondersteunt de experts en het diensthoofd van de technische dienst met administratieve taken, briefwisseling en vergunningen, je maakt ontwerpbeslissingen voor het college van burgemeester en schepenen en het vast bureau, je zoekt informatie op in dossiers, archieven, netwerk, internet en je verzorgt het onthaal van de dienst per mail, persoonlijk en schriftelijk.
  • dienst vreemdelingenzaken: je onthaalt nieuwe burgers en je zorgt voor de opvolging van dossiers en documenten. Voor deze job moet je je snel kunnen inwerken in de gespecialiseerde regelgeving. Je bent uiteraard heel klantgericht en je staat open voor diversiteit. Kennis van Frans en Engels zijn een pluspunt.

Jouw profiel

Je hebt minstens een diploma secundair onderwijs. Ervaring in een administratieve functie is een pluspunt.

Wij bieden

  • voltijds contract van bepaalde duur in afwachting van een officiële selectieprocedure voor een vast contract
  • maaltijdcheques van 8 euro, ecocheques, eindejaarstoelage, mobiliteitsvergoeding (fiets/openbaar vervoer), glijdende werkuren, mogelijkheid tot telewerk, gunstige verlofregeling. Lees wat Herentals jou kan bieden op www.herentals.be/stadherentalsrekruteert.
  • aan deze functie is de weddeschaal C1-C3 verbonden. De geïndexeerde bruto maandwedde in niveau C1 bedraagt minimaal 2.088,65 euro. Relevante ervaring kan tot 8 jaar worden meegenomen.

Solliciteren

  • Solliciteer tot en met 15 juni 2022 via personeelsdienst@herentals.be of stuur een brief naar dienst personeel en organisatie, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals
  • We nodigen je uit voor een interview op 20 juni 2022.
  • Een gedetailleerde functiebeschrijving vind je op www.herentals.be/vacatures

Vragen over deze functies?