Vacature voor administratief medewerker communicatie

niveau C, voltijds, vast contract, wervingsreserve van 2 jaar

 

Stadskrant, website, sociale media, citymarketing, digitale infoborden, welzijnskrant, persberichten, nieuwsbrieven, folders, brochures, stadsplannen, filmpjes, foto’s, … Dit zijn de tools die de dienst communicatie en participatie dagelijks gebruikt om alle informatie van het stadsbestuur te communiceren aan inwoners, bezoekers en ondernemers.

Het toffe team van de dienst communicatie en participatie zoekt een zelfstandige, creatieve collega die heel sterk is in grafisch ontwerp en een vlotte pen heeft.

Aanwervingsvoorwaarden

Je hebt een diploma van secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs. Je hebt al ervaring met Drupal of een ander CMS-pakket en je hebt ervaring met opmaakprogramma's uit het Adobe-pakket.

Wat bieden wij ?

  • voltijds vast contract  en opname in wervingsreserve van 2 jaar
  • aan deze functie is de weddeschaal C1-C3 verbonden. De geïndexeerde bruto maandwedde in niveau C1 bedraagt minimaal 2.005,74 euro. Relevante ervaring in privé en als zelfstandige wordt meegeteld tot een maximum van 8 jaar. Ervaring bij een ander openbaar bestuur wordt altijd meegenomen in de berekening van je wedde. Wil je een simulatie op maat? Bel of mail de dienst personeel en organisatie: 014-28 50 50 of personeelsdienst@herentals.be.
  • maaltijdcheques, ecocheques, glijdende werkuren, gunstige verlofregeling, hospitalisatieverzekering, eindejaarstoelage, … Ontdek alle voordelen van werken bij stad Herentals.

Solliciteren

Solliciteer tot en met 15 mei 2022 via personeelsdienst@herentals.be of stuur een brief naar dienst personeel en organisatie, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals. Als je geselecteerd wordt, dan ontvang je een thuisopdracht op 19 mei die je uiterlijk 30 mei 2022 indient. Als je slaagt voor dit onderdeel, dan word je uitgenodigd voor een interview in de week van 16 juni 2022.  Ben je geslaagd maar niet aangeworven, dan word je in de wervingsreserve opgenomen gedurende 2 jaar.  

Nog vragen?