Vacature voor een theatertechnieker

niveau C, contractueel, voltijds, met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar, knelpuntberoep

Herentals is voor heel wat talent een thuishaven en een kruispunt voor wie vooruit wil. Onze inwoners bieden we alle faciliteiten en dienstverlening van een centrumstad. Voor uw ambitie het centrum van waaruit u verder komt als theatertechnieker.

Functiebeschrijving

Herentals beschikt over een hedendaags en prima uitgerust cultuurcentrum met onder meer een schouwburg met 355 zitplaatsen. Door het succes van het cultuurprogramma, de vele congressen, school- en andere voorstellingen is het cultuurcentrum op zoek naar een theatertechnieker. Die houdt toezicht op het onderhoud en de veiligheid van het hele cultuurcentrum. Hij of zij bereidt ook de technische uitvoering van de voorstellingen, vergaderingen, congressen of evenementen voor (licht, geluid, decor). De job houdt avond- en weekendwerk in.

Aanwervingsvoorwaarden
  • U heeft een diploma dat toegang geeft tot het niveau C of een ervaringsbewijs podiumtechnicus of assistent-podiumtechnicus;

  • U slaagt voor de selectieprocedure. De schriftelijke test heeft plaats op 9 december 2019 en het interview op 16 december 2019.

Wij bieden
  • een dynamische werkomgeving met persoonlijke ontwikkelingskansen;
  • maaltijdcheques;
  • hospitalisatieverzekering;
  • mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer).

Aan de functie van theatertechnieker is de weddeschaal C1-C3 verbonden. De geïndexeerde bruto jaarwedde in niveau C1 bedraagt minimum 23.128,495 en maximum 37.466,455 euro.
Als uw beroepservaring in de privésector of als zelfstandige relevant is voor deze functie, krijgt u in die functie graadanciënniteit, niveauanciënniteit en dienstanciënniteit.

Solliciteren

Bezorg uw kandidaatstelling met een uitgebreid en duidelijk cv en een kopie van het gevraagde diploma of ervaringsbewijs uiterlijk op 25 november 2019 aan:
College van burgemeester en schepenen
administratief centrum
Augustijnenlaan 30
2200 Herentals

of: info@herentals.be