Vacature voor een expert lokale economie

niveau B1-B3, contractueel, voltijds, bepaalde duur, knelpuntberoep

Herentals is voor heel wat talent een thuishaven en een kruispunt voor wie vooruit wil. Onze inwoners bieden we alle faciliteiten en dienstverlening van een centrumstad. Voor uw ambitie het centrum van waaruit u verder komt als expert lokale economie.

Functiebeschrijving

De expert lokale economie is hét aanspreekpunt voor alle ondernemers in Herentals. Hij of zij geeft vorm aan de nieuwe samenwerkingsstructuur Handelshart Herentals vzw en begeleidt projecten ten voordele van handelaars, horeca en ondernemers. De expert gaat pro-actief op zoek naar ondernemers die in Herentals willen investeren en begeleidt hen daarbij. Hij of zij ontwikkelt en implementeert het detailhandelsbeleid en zorgt mee voor een bruisend handelscentrum.

Aanwervingsvoorwaarden
  • U heeft een diploma dat toegang geeft tot het niveau B;

  • u slaagt voor de selectieprocedure: een interview op maandag 2 september 2019 (vanaf 17 uur).

Wij bieden
  • een voltijds contract van twee jaar
  • een dynamische werkomgeving met persoonlijke ontwikkelingskansen;
  • maaltijdcheques;
  • hospitalisatieverzekering;
  • mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer).

Aan de functie van expert lokale economie is de weddeschaal B1-B3 verbonden. De geïndexeerde bruto jaarwedde in niveau B1 bedraagt minimum 29.529,37 en maximum 39.856,115 euro.

Als uw beroepservaring in de privésector of als zelfstandige relevant is voor de functie krijgt u graadanciënniteit, niveauanciënniteit en dienstanciënniteit.

Solliciteren

Bezorg uw kandidaatstelling met een uitgebreid en duidelijk cv en een kopie van het gevraagde diploma uiterlijk op 25 augustus 2019 aan:
College van burgemeester en schepenen
administratief centrum
Augustijnenlaan 30
2200 Herentals