Vacature voor een arbeider logistiek, evenementenbeheer & administratie

niveau D, voltijds, contractueel, met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar, knelpuntberoep

De inschrijvingen voor deze vacature werden afgesloten op 24 augustus 2016.

Herentals is voor heel wat talent een thuishaven en een kruispunt voor wie vooruit wil. Onze inwoners bieden we alle faciliteiten en dienstverlening van een centrumstad. Voor uw ambitie het centrum van waaruit u verder komt als arbeider logistiek, evenementenbeheer & administratie (m/v).

Functiebeschrijving

Herentals is een bruisende stad met veel activiteiten. In deze functie komt u terecht in het team logistiek, evenementenbeheer & administratie. Daarin staan twee vaste medewerkers in om de logistieke ondersteuning van evenementen uit te voeren. Dit houdt onder meer de levering in van het uitleenmateriaal aan allerhande organisatoren. Fysieke uitdagingen gaat u daarom met plezier aan: podiums bouwen, nadars plaatsen, tafels en stoelen leveren.

U bent graag de hele dag op pad van de ene taak naar de andere, u weet van aanpakken en bent oplossingsgericht, u houdt overzicht tussen de verschillende werkopdrachten en kan een eenvoudige planning opmaken. Spreekt de wereld van organisatie en evenementen u aan, dan bent u de kandidaat die wij zoeken.

In het bezit zijn van een rijbewijs C of D is een vereiste om het transport van het materiaal mogelijk te maken en om als back-up voor onze buschauffeur te kunnen optreden.

In dit team komt u terecht:

 • Magazijn: 3 medewerkers. Het stadsbestuur van Herentals beschikt over een uitgebreid magazijn.
 • Vervoer: 5 medewerkers. De andere uitvoeringsdiensten doen beroep op de dienst vervoer ter ondersteuning.
 • Garage: 1 medewerker. De stad beschikt over een eigen garage om dringende herstellingen uit te voeren.
 • Evenementen: 2 medewerkers. De stad biedt logistieke ondersteuning bij evenementen. Allerhande materiaal moet tijdig op locatie geraken.
 • Administratie: 2 medewerkers
Aanwervingsvoorwaarden
 • U heeft een rijbewijs C of D;

 • U beschikt over een blanco uittreksel uit het strafregister, model 2

 • U slaagt voor de selectieprocedure. De praktische test en het interview hebben plaats op 20 en 21 september 2016.

Wij bieden
 • een dynamische werkomgeving met persoonlijke ontwikkelingskansen;
 • maaltijdcheques;
 • hospitalisatieverzekering;
 • mobiliteitsvergoeding (fiets / openbaar vervoer).

Aan de functie van arbeider logistiek, evenementenbeheer & administratie is de weddeschaal D1-D3 verbonden. De geïndexeerde bruto jaarwedde bedraagt in niveau D1 minimum 21.819,98 en maximum 30.022,98 euro.
Als uw beroepservaring in de privésector of als zelfstandige relevant is voor deze functie, krijgt u in die functie graadanciënniteit, niveauanciënniteit en dienstanciënniteit.

Solliciteren

Bezorg uw kandidaatstelling met een uitgebreid en duidelijk cv en een kopie van het gevraagde rijbewijs uiterlijk op 24 augustus 2016 aan:
College van burgemeester en schepenen
administratief centrum
Augustijnenlaan 30
2200 Herentals