Agenda

Meer lezen
Well2DAY vzw © Well2DAY vzwWell2DAY vzw © Well2DAY vzw

Infosessie 'voedingsintoleranties en -allergieën'

Ken jij het verschil tussen voedingsallergieën, -intoleranties en -gevoeligheden? Heb je al eens gehoord van een pseudo-allergie? Hoe kom je te weten of je een allergie hebt? Kan je allergieën voorkomen? Onze voedings- en dieetdeskundigen vertellen je er alles over tijdens deze infosessie en geven je tips.

Well2Day-centrumZandstraat 42 2200 Herentals
Meer lezen
Geluk zit in een klein driehoekje © Alex Alvarez / unsplashGeluk zit in een klein driehoekje © Alex Alvarez / unsplash

Geluk zit in een klein driehoekje

Een gelukkig leven … Dat wensen we elkaar allemaal toe. Maar je ‘gelukkig voelen’ of ‘gelukkig zijn’: wat is dat precies? Antwoorden op die vraag vind je in de Geluksdriehoek. In de workshop ‘Geluk zit in een klein driehoekje’ leer je de Geluksdriehoek van dichtbij kennen: van de bouwblokken van geluk tot de oranje bol die ons soms uit balans brengt. We toveren de informatie uit de driehoek tot leven zodat je daarna zelf aan de slag kunt met je geluksgevoel. Het Vlaams Instituut Gezond Leven verzamelde alle belangrijke wetenschappelijke kennis over geluk: wat is het?

De Fakkel vzwBoerenkrijglaan 16 2200 Herentals

Infosessie 'Actief en gezond ouder worden'

We worden allemaal ouder, met de bijhorende kwaaltjes en ongemakken. Maar je hebt het zelf in de hand: je kan zelf de regie overnemen door een gezonde en actieve richting aan je leven te geven, rekening houdend met je lichamelijke limieten en dus op je eigen tempo en maat. Hoe je dat doet – op geestelijk én lichamelijk gebied – leer je tijdens deze infosessie.

Well2Day-centrumZandstraat 42 2200 Herentals