Stefan Dixon en Klaas Delrue - Afrivlaams

Dit concert neemt je mee op een muzikale reis van Kaapstad naar Brussel en weer terug. Muzikanten Stefan Dixon en Yevgueni-frontman Klaas Delrue eren hun Vlaamse én Zuid-Afrikaanse helden. Ze zetten hun grote voorliefde voor het Afrikaans als muziektaal in de verf.

Stefan Dixon vertaalde de meest iconische Vlaamse kleinkunstklassiekers naar het Afrikaans. En wie weet zit er ook een Yevgueni-nummer tussen? Klaas Delrue neemt de Nederlandstalige helft voor zijn rekening maar waagt zich in primeur ook aan een streepje Afrikaans. Ontdek hoe De zotte morgen en Mia in het Afrivlaams klinken.

Een paar jaar geleden hadden Stefan en Klaas een hitje met het duet Vir nou / Voor nu. Dit was kort nadat Stefan door de liefde verhuisde van Kaapstad naar Brussel. Hij had in Zuid-Afrika zijn debuutalbum uitgebracht. In België gaat hij meteen op zoek naar concerten en samenwerkingen. Dit mondt nu uit in een theatertour met zijn – ondertussen – goede vriend Klaas Delrue en zijn Zuid-Afrikaanse pianist Domenico Benigno.


Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
CC 't SchalikenGrote Markt 35 2200 Herentals
Date
Organisatie
Cc 't Schaliken
Genres
Amusementsmuziek
Thema
Concert
Prijs
€16,00,-
 

Basistarief: €16,00,-
Vriendenpas: €13,00,-
Kansentarief Uitpas: €3,20,-

Leeftijd
-
Contact
Adres
Cc 't SchalikenGrote Markt 35 2200 Herentals